header image
Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
KirstensDyreButik.dk
titleName

KirstensDyreButik.dk

Hos KirstensDyreButik.dk elsker vi alle slags dyr. VI går meget op i dyrs velvære, og ønsker også, at dit kæledyr får et så godt liv som muligt. Det er derfor, vi har samlet nogle af de bedste ting til dyr, som du kan forkæle det med. Vi har forsøgt at omfavne alle og have ting til de mest populære kæledyr i Danmark, så alle kan finde noget til dem og deres kæledyr

Billige hundetegn

Noget af det der er vores mest populære produkter, er vores billige hundetegn. Selvom vores hundetegn er billigere end mange andre steder, så er kvaliteten stadig i top. Hundetegn er lovpligtigt, og derfor er der mange forhandlere, der skruer prisen op på netop hundetegn. Det synes vi er forkert, og er valgt at gå den anden vej. Vi tilbyder mange forskellige slags hundetegn, og du kan endda få et hundetegn med et billede af din egen hund på. Så bliver det ikke mere personligt.

 

Uanset om du er mere til katte, fisk eller fugle som kæledyr så har vi også noget til netop dit kæledyr, som det helt sikkert vil elske. Vi har alverdens legetøj, foder, seng og kattelemme til din kat, så den rigtig kan føle sig hjemme. Hvis du synes, vi mangler noget i vores shop, skal du være velkommen til at kontakte os, så prøver vi at skaffe det hjem til dig.

Adresse

Adresse:

SMEDESKOVVEJ 30 A 8464 GALTEN

Telefon: