Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kiddiezonen – zoneterapi til babyer
titleName

Kiddiezonen – zoneterapi til babyer

Hos Kiddiezonen tilbydes kompetent og afslappende zoneterapi og babymassage til babyer overalt i København og på Frederiksberg. Zoneterapien foregår hjemme på jeres egen adresse. Det afstresser dig fra at skulle ud af døren til et bestemt tidspunkt, afskærmer din lille baby fra alt for meget stimuli og nye indtryk. Det gør din baby tryg i hjemmevante omgivelser. De fleste babyer elsker at få zoneterapi og babymassage behandlinger, det er nemlig dejligt afslappende at blive nusset under fødderne.

Især hvis din baby lider af mavekneb kan zoneterapi være en rigtig god behandlingsform, da det netop styrker babys tarmsystem og hjælper til lindring af skrige-ture og smerteskrig. Babyzoneterapi er både en effektiv og skånsom behandlingsform, fordi det netop er blide strøg og let massage af forskellige zoner i din babys fod og nogle gange også på resten af kroppen. Vi har mange punkter og zoner, som giver god lindring og effekt ved let og blid massage.

Mange babyer har også rigtig godt af zoneterapi, hvis de har svært ved at sove længere sammenhængende lure i løbet af dagen – Netop fordi babyzoneterapi er så afslappende og beroligende.

Kombinationen af zoneterapi og hjemmebehandling er en rigtig succesfuld ordning, fordi det gør både mor og far mere rolige og afslappede, når de ikke skal stresse afsted for at nå ud af døren til et specifikt tidspunkt, og det gør dermed også baby mere rolig og  tryg når mor og far er trygge. Det fungerer også rigtig fint, hvis der fx er større søskende, som også bare kan være hjemme og hygge og lege og ofte kigge med mens baby får zoneterapi.

Efter endt behandling vil din baby ofte være mere træt og rigtig tit også få lidt øget appetit, derfor kan det være en rigtig god idé ikke at have aftaler eller planer for resten af dagen efter babyzoneterapi og bare være hjemme og slappe af. Men det er selvfølgelig meget individuelt fra baby til baby, så gør endelig det der passer bedst for jeres familie.

Du kan også læse mere om hvordan zoneterapi faktisk kan hjælpe hele familien og skabe et mere harmonisk liv for alle parter. Se mere her.

Adresse

Adresse:

bogøvej 1

Telefon: