Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kammalou.dk – Eksperter i Magento løsninger

Kammalou.dk – Eksperter i Magento løsninger

Kammalou er din partner i Magento løsninger. Virksomheden har mange års erfaring med at styre udviklingsprojekter og tager kunden i hånden fra start til slut. Så hvis du skal i gang med en større e-handelsløsning, kan du derfor trygt lade os være jeres tovholder. Kammalou leverer ikke bare en teknisk løsning, folkene bag virksomheden gør sig også umage for at lære netop jeres forretning og jeres arbejdsgange at kende. Det er blandt andet på den måde at Kammalou skaber en webshop-løsning, der med garanti vil fungerer optimalt, og præcist efter jeres ønsker.

Arbejdsgangen i Kammalou er igennem agile metoder, som på den måde sikrer fleksibilitet i udviklingen af jeres e-handelsløsning. Det betyder, at jeres webshop-løsning udvikles i en effektiv og smidig proces, hvor Kammalou løbende kan håndterer udfordringer og eventuelle ændringer undervejs i projektet. På den måde sikre virksomheden at projektet lever op til forventningerne og det sparer jeres forretning i sidste ende for meget tid og og mange penge.

Gennemsigtighed frem for alt

I Kammalou sikrer de dygtige folk, som du møder undervejs i projektet, en fuldkommen gennemsigtighed i udviklingen af en ny e-handelsplatform. Det sker via onlineværktøjer, hvor du som kunde, får mulighed for at følge med i hele udviklingsprocessen. Hos Kammalou er den primære e-handels platform Magento. En af fordelene ved Magento udvikling, er at systemet er open source og har mere end 150.000 udviklere, der deler viden og løbende udvikler nye funktionaliteter til systemet. Systemet er udviklet uhyre fleksibelt, så nye ideer kan indarbejdes hurtigt og netop af denne grund er Magento valget for både helt store danske og udenlandske virksomheder. Lyder ovenstående interessant? Så kontakt Kammalou til jeres næste Magento projekt.

Adresse

Adresse:

Ladegårdsvej 2 7100 Vejle

Telefon: