Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Jule-sweaters.dk – find din julesweater her
titleName

Jule-sweaters.dk – find din julesweater her

Du har sikkert set de mange julesweaters hen over julen. Mange har været i tvivl om hvordan man kunne få fingerne i sådan en sweater – frustrationen er nu løst – jule-sweaters.dk er en realitet. Drengene Casper, Christoffer og Jesper driver virksomheden, og er uden tvivl nogen drenge som har et nært forhold til jul og især jule sweaters. Drengene påstår at de er dem i Danmark, der går mest i julesweater og generelt julen. Kærligheden opstod for knap 3 år siden, og fik muligheden for at overtage virksomheden, og uden et sekunds tøven blev de nye ejere af Danmarks førende julesweater butik.

Fænomenet er kendt fra USA, og som så mange andre ting, har danskerne også taget dette fænomen til sig. En julesweater, juletrøje, julebluse eller christmas jumper, er nogle af betegnelserne for disse lækre sweaters.

Derudover har drengene etableret et samarbejde med redbarnet, hvor jule-sweaters i øger fokus på organisationens arbejde gennem begivenheden ”Happy julesweater dag”, som finder sted d. 15. december hvert år. Det er den danske pendant til International “Christmas Jumper day”, som fejres i både England og USA, hvor deres opfordres til at iføre sig en juletrøje, og nyde dagen sammen. Udover samarbejdet med redbarnet, støtter jule-sweaters også op omkring de største danske fodboldklubber, som fået lavet helt egen julesweaters til klubben.

Adresse

Adresse:

århus

Telefon: