Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Jeanettes Hundeskole – professionel hundetræning

Jeanettes Hundeskole – professionel hundetræning

Jeanettes Hundeskole også kendt om Nordsjællands hundeskole som har specialiseret sig i professionel hundetræning. For Jeanette er det kærligheden til hundene, der er i centrum her, og det kan tydeligt mærkes igennem hele forløbet. Jeanette arbejdes udelukkende med positivt træningsmetoder, og det skal både være sjovt for dig og din hund, når der trænes her.

Der bliver derfor heller ikke brugt ‘Nej’ i træningen, da der arbejdes ud fra en positiv energi. Mange hundeskoler griber det forskelligt ad, men ved Jeanettes hundeskole er det er guleroden fremfor pisken, da det giver en bedre effekt, hvis der fokuseres på det positive – både for din hund, men også for dig selv. Hvis du har en hund og kunne være interesseret i hvalpetræning er jeanettes hundeskole uden tvivl en af landets bedste hundeskoler.

Det skal være sjovt at træne sin hund, og derfor er det største ønske, at du og din hund forlader træningen med tanken om, at I begge ser frem til næste gang og glæder jer. Jeanette er klar til at tage imod kursister med åbne arme.

Adresse

Adresse:

Frederiksborgvej 23, 2970 Hørsholm

Telefon: