Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
JANBYG / Fremtidens Vinduer
titleName

JANBYG / Fremtidens Vinduer

Tømrer i Aars, Hobro og Støvring med fokus på dansk kvalitet

Hos JANBYG i Aars har vi fokus på kvalitetsarbejde med omtanke og til aftalt tid. Vi har ‘Dansk Garanti’, hvilket betyder brug af danske virksomheder som underleverandører.

Vi sætter en ære i at holde arbejdet på danske hænder, samt sikre korrekte arbejdsforhold og brug af bæredygtige byggematerialer.

Det betyder også, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, med miljøet eller arbejdsforholdene og derfor vender de fleste kunder også tilbage.

 

Vores kunders tilfredshed er en hjørnesten i forretningen og dine behov og ønsker kommer derfor i første række! Vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds med resultatet.

Professionel montering af vinduer og døre

At montere vinduer og døre er reelt set lige til – Men for at de nye vinduer og døre skal fungere i mange år frem og med påvirkning fra det danske vejr, er det vigtig med korrekt montering.

Det er derfor vigtigt, at opnå den optimale fuge omkring vinduet. På denne måde sikres det, at resultatet bliver godt og holdbart!

Hos JANBYG sørger vi for levering, opmåling og montage, så dine døre og vinduer installeres helt efter bogen. På den måde kan du også være sikker på at bevare garantien, hvis uheldet skulle være ude.

Montering af nye gulve

Der er mange muligheder, når der skal lægges nye gulve. Vi bruger typisk ‘klikgulve’ i f.eks. eg eller bøg.

De nye gulve fremstår med et moderne ‘træ-look’, som er utrolig slidstærk. Det kan opbygges på traditionel vis eller med varme og/eller støjdæmpende korkunderlag.

Vi kan også montere massive gulve, som er limet direkte på beton med speciallim, som udgør dampspærre eller som massive gulve nedlagt på en strø- eller træopbygning.

Skal gulvet være ekstra flot, laver vi også sildebensgulv i den træsort som du ønsker, hvilket giver gulvet et utrolig eksklusivt look.

Adresse

Adresse:

Industrivej 46, 9600 Aars

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:00 - 16:30

Tirsdag

08:00 - 16:30

Onsdag

08:00 - 16:30

Torsdag

08:00 - 16:30

Fredag

08:00 - 16:30

Lørdag

-

Søndag

-