Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Infosuite A/S
titleName

Infosuite A/S

Ledelsesinformation samlet ét sted

InfoSuite Business Intelligence samler data fra din virksomheds mange datakilder og præsenterer al den vigtigste ledelsesinformation i dynamiske og intelligente dashboards.

Du får en BI-løsning, der fusionerer brugervenlig self-service BI med klargjorte analysepakker og dataintegrationer, hvilket giver dig og dine kolleger et effektivt værktøj til at analysere hele virksomhedens performance på tværs af afdelinger, jobroller og datakilder. Tilmed understøtter Infosuite også dine budgetprocesser.

InfoSuite Business Intelligence

  • Anvendes dagligt af flere tusinde brugere
  • Er et dansk og eget udviklet BI system, der giver fuld kontrol og maksimal fleksibilitet
  • Tilbyder best practice ledelsesrapporter baseret på indgående brancheindsigt
  • Har klargjort integration til flere datakilder såsom Dynamics AX og NAV og Google Analytics
  • Integrerer rapportering med budgettering, forecasting og likviditetsstyring
  • Giver vores kunder betydelige konkurrencefordele gennem øget viden om forretningen
  • Har 28 års erfaring med udvikling af løsninger i samarbejde med kunderne

Infosuite Budget

InfoSuite Budget kan anvendes til budgettering på alle områder. Oplagte områder er salgsbudgetter med decentral registrering eksempelvis pr. land/sælger samt finans- og omkostningsbudgettering på kontogrupper eller på kontoniveau. Andre relevante områder er f.eks. indkøb, lager, produktion m.m.

En anden mulighed er at anvende InfoSuite Budget til håndtering af virksomhedens likviditetsbudget og til forecasting, f.eks. til at lave forecasts baseret på kundernes efterspørgsel og købemønstre. Læs mere om forecasting i InfoSuite her.

Deruodver kan InfoSuite Budget også benyttes til at definere aktivitetsmål i forbindelse med Performance Management tiltag.

Om InfoSuite A/S

InfoSuite A/S er et dansk konsulent- og softwarehus, og vi står bag udviklingen af InfoSuite Business Intelligence og InfoSuite Budget.

I 1989 blev InfoSuite A/S etableret af de nuværende ejere med det formål at skabe indsigt og overblik for alle typer af virksomheder.

Vores kontor ligger i hjertet af Jylland, i Herning. Vi har derudover mange samarbejdspartnere rundt om i verden, inklusiv; Tyskland, Norge, Belgien, Italien, Tyrkiet, Bolivia og Brasilien.

Relevante artikler

I kan med fordel finde yderligere inspiration i nedenstående artikler:

Regneark er effektive til mange ting, men de indeholder en del begrænsninger, der betyder, at de ikke egner sig som virksomhedens primære analyseværktøj.


Nedenfor har vi listet 6 måder hvorpå en investering i Business Intelligence netop kan hjælpe jer til at forbedre datakvaliteten samt hjælpe til med at holde den på et højt niveau.


Dashboards giver dig det fulde billede af din forretning. InfoSuites intuitive dashboards gør det nemt for dig at samle og visualisere alle de vigtigste nøgletal i ét billede.


Hvilke KPI’er bør CFOs altid være opmærksomme på? Svaret på dette spørgsmål varierer fra virksomhed til virksomhed. Dog er der en række gennemgående nøgletal som de fleste CFOs bør holde et skarpt øje med – uanset virksomhedstype og størrelse.


5 tips til bedre og mere præcis forecasting  i din virksomhed.

Cases

Mød et udsnit af de mange virksomheder, som har opnået et stort udbytte af InfoSuite Business Intelligence og Budget.

Haribo har brugt InfoSuite i mere end 15 år, og BI-værktøjet fungerer i dag som et samlepunkt for viden på tværs af markeder og forretningsområder.


PWT Group, som står bag brands som Lindbergh JUNK de LUXE m. fl., bruger InfoSuite til styring af lagre, indkøb og butiksdrift samt til budgettering.


For andre casehistorier, læs mere her

Adresse

Adresse:

Merkurvej 1K, 8. sal 7400 Herning

Telefon: