Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Illuhair – Danmarks førende indenfor scalp micropigmentation
titleName

Illuhair – Danmarks førende indenfor scalp micropigmentation

Illuhair er Danmarks førende behandler indenfor SMP – Scalp Micropigmentation. Vi har kun 5-stjernede anmeldelser og bestræber os altid på at give vores kunder det bedste resultat. Fordi kun det bedste godt nok og fordi vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer.

SMP eksperterne

Hos Illuhair er vi eksperter i scalp micropigmentation også kaldet SMP-behandling. Det er den mest effektive behandling af hårtab hos mænd. SMP giver ikke håret tilbage, men giver til gengæld illusionen af hår. En ikke-kirugisk løsning på hårtab der holder i mange år og som samtidig er 100% smertefri. Scalp micropigmentation er også yderst effektiv til at fjerne ar efter hårtransplantation.

Illuhair er din garanti for et godt resultat

Illuhair er grundlagt i Kolding med et ønske om at skabe større gennemsigtighed, ærlighed og faglighed på det danske marked. SMP har været kendt i udlandet i mange år, men ikke så længe i Danmark. Hos illuhair ønsker vi at præge branchen i en retning i hvor moral, kvalitet og innovation er i højsædet.

Kontakt Illuhair og få en 100% gratis konsultation. Vi rådgiver dig gerne – også selv om scalp micropigmentation måske ikke lige er det rigtige for dig.

Illuhair i både øst og vest

Du finder Illuhair i Kolding

Illuhair
Haderslevvej 36
6000 Kolding
26 28 00 83

Du finder Illuhair i København

Illuhair
Vigerslevvej 67, 2 th
2500 Valby
26 28 00 83

Adresse

Adresse:

Haderslevvej 36 6000 Kolding

Telefon: