Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Hotel Kirstine – En idyllisk perle

Hotel Kirstine – En idyllisk perle

I Næstved på Sydsjælland, finder du det charmerende og hyggelige Hotel Kirstine. Det er beliggende helt centralt. Udefra pryder det gamle bindingsværk, og de autentiske skæve stuer, gør hvert rum helt unikt. Man fornemmer historien og charmen ved dette hotel og det adskiller sig fra det mere traditionelle moderne hotel.

Det er et privatejet 4-stjernet hotel, som naturligvis rummer andre faciliteter end selve overnatningen. Her er weekendophold, hvis man har brug for et break fra hverdagens stress og jag. En restaurant, som værner om det kulinariske og giver en helhedsoplevelse. Der er naturligvis også mulighed for at arrangere spisning til større selskaber med plads op til 150 personer.

Vi råder over topmoderne møde- og konferencelokaler med av-udstyr i alle lokaler samt adgang til ADSL. Udstyr som; læred, whiteboard, flipover, projektor, samt skriveredskaber mm. Overvejer du at holde dit næste kursus i gode rammer.

Hotelværelserne er opdelt i forskellige kategorier. Der er 5 deluxe værelser og 1 luksus værelse. Derudover er der 26 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser. De er alle udstyret med eget badeværelse, TV, værelsestelefon, hårtørrer, elkedel og internet. Alle værelser har Hästens senge – som er en verdenskendt svensk sengeproducent, der står for topkvalitet. Dyner og puder i edderdun, så du kan sove trygt og dejligt.

Adresse

Adresse:

Købmagergade 20 4700 Næstved

Telefon: