Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Hjemmeland.dk – Inspiration til skønhed, velvære og det gode hjem
titleName

Hjemmeland.dk – Inspiration til skønhed, velvære og det gode hjem

Hjemmeland.dk er en dansk hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til alverdens ting, der er relevante ift. det gode hjemmeliv. Dette tæller selvfølgelig produkter inden for møbler, isenkram og boligforbedring – Men også kategorier inden for hjemmefitness og skønhed er godt dækket ind.

På siden her kan du lære mere om Hjemmeland.dk; herunder naturligvis hvilke behov du kan få dækket på hjemmesiden. Ydermere kan du lære mere om virksomheden bag hjemmesiden.

En oversigts-side – ikke en webshop

Hjemmeland.dk indhenter produkter på tværs af en række forskellige webshops. Hermed bliver du som forbruger præsenteret for et godt og varieret overblik over nogle af dine mange valgmuligheder. Dette betyder også, at du ikke kan købe produkterne direkte på hjemmesiden. De skal derimod købes hos partnerne, som der linkes til.

Står du eksempelvis og mangler en ny barberkniv? Så kan du finde en stor oversigt over barberknive her.

Formålet er, at du som forbruger da ikke behøver besøge alverdens webshops for at træffe dit valg. For forhåbentligt vil du på denne ene hjemmeside kunne finde al den information, du har behov for i jagten på det rette køb for dig.

Møbler – Find produktet der opfylder netop dine behov

Møbler er vel noget af det vigtigste, du kan købe, når det kommer til at indrette det perfekte hjem. Forskellige typer møbler tjener således både funktionelle såvel som æstetiske formål.

Under overkategorien ”møbler” kan du hos Hjemmeland finde produkter inden for så forskellige kategorier som senge, badeværelsesmøbler og højskabe. De præsenterede møbler stammer fra et væld af forskellige webshops, således at du vil møde en bredt funderet kilde til inspiration.

Isenkram – Gryder, pander, knive m.v.

Går du op i madlavning? Så er det vel på det nærmeste et krav at have noget godt isenkram til dit køkken.

Isenkram kan være mange forskellige ting. Heldigvis kan du hos Hjemmeland.dk finde gryder, pander, køkkenknive, skærebrætter og meget, meget mere.

Boligforbedring – Produkter til dit hjemmeprojekt

Der findes et væld af forskellige typer produkter, som du kan bruge til at forbedre dit hjem. Dette kunne fx være gulve, maling, armaturer og tapet. Hos Hjemmeland er du dækket rigtig godt ind, hvad angår mange af disse ting.

Skønhed & velvære – Bliv både smuk og sund

Hjemmet er et sted, hvor vi tilbringer mange af vores timer. Derfor er det også her, du typisk vil bruge en stor del af din tid, hvad angår personlig skønhed og velvære.

Hos Hjemmeland kan du heldigvis finde masser af inspiration, hvad disse emner angår. Således finder du på hjemmesiden fx forskellige cremer, hårprodukter og makeup, ligesom du kan få inspiration til massageudstyr, søvnprodukter samt produkter inden for tandpleje (såsom tandbørster).

Forbrugermedier DK ApS: Virksomheden bag

Anpartsselskabet Forbrugermedier DK ApS står bag Hjemmeland.dk. Forbrugermedier DK ApS er en såkaldt affiliate-virksomhed. Dette betyder, at virksomheden samarbejder med en række forskellige webshops og andre online-aktører, som der sendes trafik til. Når trafikken så resulterer i salg, tjenes der en kommission, som i særdeleshed benyttes til løbende at forbedre og udvikle virksomhedens hjemmesider.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-