Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
HH Mentality
titleName

HH Mentality

Mentaltræning er for alle. Uanset niveau, alder, køn eller erhverv. Om du er musiker, sportsudøver, esportsudøver, sælger, direktør eller komiker, så vil du komme ud for situationer, hvor du er presset og gerne vil gøre det godt. Fælles for os alle sammen er, at vi vil præstere vores bedste.

Med mentaltræning lærer du at håndtere pres, frygt og nervøsitet. Du lærer at toppræstere, selvom du har negative tanker, lav selvtillid eller oplever forstyrrelser. Hvis du vil være den bedste, skal du overvinde dine indre og ydre modstandere.

Hos HH Mentality ligger vores fokus i forståelsen af årsagerne til det, udøveren oplever af udfordringer og forstyrrelser med det formål at opbygge udøverens mentale styrke, men samtidig også en forståelse af udøveren selv.

Mine forløb er skræddersyet efter netop de behov, som den enkelte udøver har, da der nemlig ikke findes en standardløsning til mentaltræning. Alle er individer, og det er ikke sikkert, at det, der virker for en, også virker for anden.

Min teoretiske baggrund i sportspsykologiens verden har jeg fra mine studier i Danmark, USA og på F.C. Barcelonas sportspsykologiske akademi. Den erfaringsmæssige baggrund har jeg opbygget gennem adskillige års arbejde med eliteudøvere, samt min egen tid som professionel udøver.

Adresse

Adresse:

Langebrogade 5

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

09.00 - 17.00

Onsdag

09.00 - 17.00

Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00 - 17.00

Lørdag

-

Søndag

-