Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Herlev Bedste Køreskole
titleName

Herlev Bedste Køreskole

Herlev Station Køreskole

Er du også på udkig efter hvor du skal tage dit hele store kørekort henne? Finde den rette kørelærer som både tager godt hånd om dig, og booker prøver til dig? Så er Herlev Station Køreskole dit foretrukne valg. Som elev hos os, får du alt den nødvendige undervisning som både gælder teori og kørsel. Vi sørger for at du føler dig tilpas med læringsstoffet, så du nemt kan huske det, når du skal ud og køre på vejen.

Igennem vores mange år i branchen og 100-vis af elever, så har vi høj ekspertise med at berolige vores elever hvis de har kørsel angst eller andet. Vi hjælper alle vores elever roligt igennem, i et tempo de kan følge med på. Efter at have udført alle teori- og kørelektioner er vi bevidste på at vores elever bliver køreklar.

Som din kørelærer sørger vi altid for at holde dig i gang, så du ikke bliver rusten til at køre i bil. Vi er støttende og opmuntrende uanset hvor mange nedture og opture du kommer igennem.

Vi har kvalitet i højsædet, derfor sørger vi altid for at tilbyde fleksible pakker alt efter behov. Skal du have dit kørekort som hurtigt som muligt, så tilbyder vi et lynkursus hvor du kommer igennem hele forløbet på 3 uger. Vil du gerne have et kørekort til automatgear, så har vi også en pakke til det. Presser det med økonomien, så kan du også betale kørekortet på afdrag.

Vi hjælper også dem der skal generhverve eller har fået kørsel forbud. 

Vi tilbyder bl.a. nogen af branchens bedste priser til B-kørekort, her presser vi heller ikke vores elever til at tage flere kørelektioner end nødvendigt.

Med over 450 anmeldelser på Trustpilot har vi er rating på 4,9 ud af 5. Her kan du læse mere om kvaliteten af vores forløb.

Adresse

Adresse:

Sønderlundvej 8 2730 Herlev

Telefon:
Email:

-