Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Gudnitz.com – Find din unikke brudekjole
titleName

Gudnitz.com – Find din unikke brudekjole

Gudnitz.com er webshoppen som den kræsne kommende brud, skal holde øje med. Medarbejderne består af 3 enthusiaster, Rikke Gudnitz, Danny Gudnitz og Rikke Verner – som har dannet rammerne for et kreativt univers inspireret af Film Noir. Webshoppen skiller sig ud på alle punkter og indeholder håndlavede brudekjoler og brudeaccessories, designet af Rikke Gudnitz.

Unikt produktsortiment til den kræsne kommende brud

Brandet, Gudnitz Copenhagen kombinerer 3 personligheder i et samarbejde, der sikrer at du altid får det bedste resultat. Rikke Gudnitz er en modedesigner, der har specialiseret sig i at kreere drømmekjoler siden 2000. I dag er Gudnitz Copenhagen en del af elite couture designerne og det oplagte valg for kvinden, som gerne vil have en unik og eksklusiv brudekjole til den store dag. Gudnitz Copenhagen designer brudekjoler med forsigtighed og præcision, og virksomheden arbejder konstant med at være innovativ og udvikle nye unikke produkter.

Gudnitz.com har produktkategorierne; Bryllup og Accessories. Under Bryllupskategorien finder du kjoler inden for produktserierne; White Label, Rose Label, Lacecovers og New Vintage. Inden for produktkategorien; Accessories finder du alt fra bælter, clutches, smykker til kapper til den store dag.

Webshoppen er designet, så den kommende brud nemt og elegant kan navigere rundt i det unikke brudekjolesortiment.

Kontakt med Gudnitz.com

Gudnitz Copenhagen har atelier beliggende i Holte og har åbent efter aftale. Den kommende brud er altid velkommen til at kontakte medarbejderne med enten spørgsmål eller med ønsket om at besøge atelieret. Medarbejderne kan kontaktes enten via e-mail eller telefonisk henvendelse, og der stræbes efter at svare på e-mails inden for 24 timer.

Adresse

Adresse:

Skovlytoften 26, 2840 Holte, Copenhagen

Telefon: