Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Gratis ludomani behandling | Forskningsklinikken for Ludomani
titleName

Gratis ludomani behandling | Forskningsklinikken for Ludomani

Er tiden inde til, at du skal opsøge ludomani behandling? Så har du ikke alene gode muligheder for hjælp, når du kontakter Forskningsklinikken for Ludomani. Men du har også mulig for at få hjælpen gratis. Du skal derfor heller ikke tænke over en dyr timepris for den psykolog, du går ved. 

Muligheder ved Forskningsklinikken for Ludomani

Når du kontakter Forskningsklinikken for Ludomani, har du forskellige muligheder, når det kommer til behandlingen. Du kan både få tilbudt et forløb, hvor du møder fysisk op og terapien foregår på meget traditionel vis. Derudover kan du også vælge, om du vil have et online videobehandlingsforløb eller online e-læringsforløb. 

Vælger du en af de sidste to muligheder, åbnes der op for, at Forskningsklinikken for Ludomani kan hjælpe i flere dele af landet. 

Ludomani behandling giver både plads til dig, der ikke kan styre dit forbrug af poker, kasinospil, enarmede tyveknægte, oddset, skinbetting, lootboxes m.m. Afhængigheden af pengespil kan nemlig se ud på mange måder. 

Forskningsklinikken tilbyder gratis behandling

Når det kommer til at starte op i terapi, så kan det for mange være en afgørende faktor, hvad et behandlingsforløb koster. Det kan nemlig være dyrt at gå ved en psykolog. Heldigvis er dette ikke noget, du behøver at tænke over, når du starter ved Forskningsklinikken for Ludomani, da de tilbyder gratis behandling. Det er uanset, hvilken form for behandling du vælger, og uanset hvor lang tid behandlingen strækker sig over. 

Lær mere om ludomani behandling

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om ludomani behandling, så kan du altid kontakte Forskningsklinikken eller læse mere på deres hjemmeside. Så kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder og ikke mindst hvad der arbejdes med i behandlingen. Du kan nemlig forvente at få den bedst mulige hjælp, når du starter op ved Forskningsklinikken, uanset om det er terapi, hvor du møder fysisk op, eller du vælger online behandling.

Adresse

Adresse:

Nørrebrogade 44, Bygning 12, 1. sal 8000 Aarhus C

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09.00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-14.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket