Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
GlobalTools – værkstedsudstyr og maskiner
titleName

GlobalTools – værkstedsudstyr og maskiner

GlobalTools er etableret i 2014 af Stefan Berg, som er uddannet værktøjs specialist. I dag GlobalTools en af Nordens store og uafhængige forhandlere og distributører af professionelle hånd- og el værktøj af høj kvalitet, værkstedsudstyr og maskiner, der leverer til professionel bygge- og anlægsvirksomheder, samt til den aktive Gør-det-selv mand / kvinde.

Vi lagerfører en række professionelle produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, der inkluderer alt fra store søjleboremaskiner, drejebænke og trykluftsudstyr til produktionsvirksomheder til små bordmodeller og akku maskiner

Vores tilgængelige, meget kyndige og dygtige personale har mange års kombineret service inden for værktøj og maskiner og kan tilbyde uovertruffen ekspertise, når det kommer til at hjælpe dig med at beslutte, hvilke produkter der passer til dig.

Da vi har tæt samarbejde og dagligt kontakt til de store leverandører kan vi tilbyder hurtig levering, så du har dine produkter efter kort tid. 

Så uanset om du er håndværker eller en ivrig Gør-det-selv’er , mener vi, at Globaltools har de kvalitetsprodukter, der er tilgængelige, når du har brug for dem, til en konkurrencedygtig pris.

Adresse

Adresse:

Porsborgparken 8E

Telefon:
Email:

-