Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Germantarget
titleName

Germantarget

Der findes mange danske virksomheder, hvor internationalisering er er en oplagt mulighed. Enten ved at rykke kontoret syd for grænsen til Tyskland, hvor mulighederne er langt større end i Danmark, eller ved at oprette et seperat selskab eller en underafdeling i Tyskland. Byer som Hamburg og Berlin er attraktive af flere grunde. De er lette at komme til og de byder på et ægte storbyliv. Det er derfor heller ikke så svært at tiltrække medarbejdere i eksempelvis disse byer.

Inden man kaster sig ud i at etablere et selskab i Tyskland, er der dog en lang række ting, man skal have sat sig ind i, hvilket er alt fra skatte og momsregler til hvordan man bedst rekruttere medarbejdere og lignende. Germantarget en en virksomhed der rådgiver i oprettelse af virksomheder i Tyskland. De har mange års ekspertise og erfaring og kan derfor hjælpe danske virksomheder med at få den bedst mulige start på deres tyske eventyr. Du kan læse mere om deres ydelser her.

Udover en god ide og ikke mindst et forretningsgrundlag, så kræver det grundig forberedelse at gå ind på et nyt marked, og her kan Germantarget hjælpe.

Adresse

Adresse:

Jan timmans plads 7, 2791 dragør

Telefon: