Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Gastroudstyr.dk
titleName

Gastroudstyr.dk

Hos Gastroudstyr assisterer vi professionelle køkkener med solidt køkkenudstyr. Siden 1972 har vi forhandlet diverse køkkenmaskiner, så virksomheder kan tage deres gastronomi til nye højder. Det rette udstyr er nemlig med til at sætte prikken over i’ét i enhver koks madlavning.

Vi arbejder intenst på at få det rette udstyr i vores sortiment. Af den grund tester vi også alle vores produkter og inddeler dem i kategorierne “God”, “Bedre” og “Bedst”. På den måde har vores kunder et hurtigt overblik over de produkter, som de overvejer til deres kantine, restaurant, café eller andet. Vi har høje kvalitetskrav til vores leverandører, og det vil du også mærke, når du inddrager køkkenudstyr fra Gastroudstyr i dit køkken.

I vores sortiment forhandler vi alt fra industriopvaskere, industrikøleskabe, køleborde, termomixere og meget mere. Du finder diverse mærker som Zanussi, Robot Coupe, Combisteel, CoolHead, Bjørn og mange flere, hvor lækkert design, høj funktionalitet, hygiejne og effektiv håndtering og tilberedning af madvarer er i fokus.

Find præcis det storkøkkenudstyr du søger

De rigtige redskaber er et must i ethvert storkøkken – hos Gastroudstyr er der rig mulighed for at finde netop det, du søger. Hvis du står overfor at skulle udvide dit køkken, erstatte gammelt udstyr eller blot tilføje nye maskine til køkkenet, så rådgiver vi hellere end gerne. Vores mange år i branchen har klædt os godt på til at kunne hjælpe dig.

Adresse

Adresse:

Hesselrødvej 36 2980 Kokkedal

Telefon: