Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Fotograf Aalborg
titleName

Fotograf Aalborg

Fotograf Aalborg

MortenHH har i mere end 15 år arbejdet som professionel og kreativ fotograf Aalborg og resten af Nordjylland som både bryllupsfotograf og portrætfotograf. MortenHH består af et team af professionelle fotografer der hjælper Nordjyske private og virksomheder med bedre billeder til reklame og private formål og hjælper med alle type opgaver og ingen opgave er hverken for store eller for små.

Portrætfotograf Aalborg

Har du behov for at få et professionelt portrætbillede af en af Aalborgs bedste portrætfotografer, så vælg os. Vi har over 15 års erfaring i at tage gode, anderledes og kreative portrætbilleder for både private og erhverv. For os er det kun din fantasi der sætter grænser for vores billeder og kreativitet.

Har du behov for at få opdateret dit CV, din jobansøgning, din LinkedIn profil, din datingprofil eller dine sociale medier, så lad os hjælpe – vi er ofte langt billigere end de fleste tror, og har ofte dag-til-dag levering af billederne, så kan du komme hurtigt videre og få et sikkert resultat der sælger bedre, uanset hvad formålet med billederne bedre: Flere kunder eller et nyt job.

Er du virksomhed og skal have opdateret medarbejderportrætterne på virksomhedens intranet, hjemmeside, visitkort eller andet markedsføringsmateriale så hjælper MortenHH også gerne med det. Vi rådgiver inden for hele processen, og guider dig godt igennem, fra idé til handling og levering. Teamet er desværre ikke behjælpelige med pasfotos – men alle andre type af portrætter er mulige. Portrætbilleder for private starter fra 500 kroner – virksomheder vil typisk kunne få mængderabat på profilbilleder og lignende typebilleder.

Bryllupsfotograf Aalborg

I mere end femten år har vi hjulpet brudepar i det meste af Nordjylland, og i særdeleshed Aalborg med skarpe, kreative og skønne bryllupsbilleder som fotograf for en lang række pars bryllup. Vi er årligt til over 20 bryllupper i det meste af Aalborg og er blandt de førende inden for billeder til bryllup. Intet bryllup er for stort eller for småt for os, og vores stor og bred erfaring fra de helt små rådhusbryllupper på rådhuset til store bryllupper fra morgen til aften. Vi dækker ofte hele bryllupsdagen, men har ingen begrænsninger i de opgaver vi kan påtage os til et bryllup – og dækker derfor også typisk både vielsen i kirken, bryllupsbillederne på en udvalgt lokation, billeder til receptionen og til selve festen med brudevalsen inden midnat.

Der tages ligeledes video til hele eller dele af dagen – og dette kan kombineres med billeder, så i både får billeder og video fra jeres store dag. Vi anvender altid det seneste nye professionelle udstyr i både video, lyd og billede.

Aalborgs bedst bedømte fotograf

Vores mange års erfaring som professionel fotograf i Aalborg og resten af Nordjylland sikrer vores kunder, uanset om de er private eller erhvervskunder, et godt, stabilt, ensartet og professionelt resultat – hver eneste gang. Vi er byens bedst bedømte fotografer – det sikrer dig det bedst mulige resultat, uanset hvad dine ønsker om billeder måtte være.

Nordjyllands bedste priser, med garanti.

Hos MortenHH arbejder vi ikke med pakkeløsninger men altid med én fast pris på din opgave. Det sikrer, at din opgave løses til den billigste mulige pris. Vi tror ikke på pakkeløsninger og tror på at “one-size fits nobody” – vi vil gerne skrædersy en pris til dig, din opgave og dit projekt.

Vi er Nordjyllands billigste fotograf, og det er vi så sikre på, at vi yder 100 % prisgaranti på alle vores løsninger og opgaver – uanset om du skal brude os til et bryllup, til portrætter, drone-video eller noget helt 4.

Adresse

Adresse:

Alexander Foss Gade 9

Telefon:

-