Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Foerstehjaelptilkoerekort.dk
titleName

Foerstehjaelptilkoerekort.dk

Hvis du er ved at tage et kørekort, eller skal i gang med det. Så er du nok også godt klar over, at det er blevet (og længe har været), obligatorisk at gennemgå et førstehjælpskursus i forbindelse med dette. På større køreskoler er der flere steder, hvor de arrangerer kurset i forbindelse med undervisningen, hvor enten kørerlæreren er certificeret til at undervise i førstehjælp, eller der kommer en instruktør ude fra.

Der er dog også mange køreskoler, der ikke har disse kompetencer internt, og derfor kræver af eleverne at de selv sørger for at tage det andetsteds. Du kan finde et af de steder på hjemmesiden foerstehjaelptilkoerekort.dk, hvor der er flere forskellige lokationer i København, hvor det er muligt at tage kurset og dermed blive klar til at gå til køreprøve.

Det er den store velrenomerede køreskolekæde Tip Top Trafik der står bag kurserne, men uanset hvilken køreskole du måtte være tilknyttet, har du mulighed for at tage kurset her. Prisen er konkurrencedygtig i forhold til lignende kurser, og du har flere steder i København at vælge mellem.

Adresse

Adresse:

Hostrupsvej 6, 1950 Frederiksberg

Telefon: