Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Focus On Business
titleName

Focus On Business

Digitalt bogholderi skaber overblik

Med mere end 15 års erfaring inden for revision og økonomi holder FocusOnBusiness godt styr på din økonomi. Fra vores base i Viby tæt på Roskilde har vi mulighed for at holde styr på dit regnskab digitalt – uanset hvor i landet du holder til.Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os på telefon 22 12 12 82 eller på mail [email protected] Så får vi os en uforpligtende snak om din virksomheds behov for hjælp til bogholderi.

Digitalisering af dit regnskab

Hos FocusOnBusiness hjælper vi dig godt i gang med digitalt bogholderi. At digitalisere sit regnskab er nemlig ikke kun for de helt store internationale virksomheder.

Vi har specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore virksomheder til at få en mere effektiv hverdag – vi ønsker, at vores kunder skal have mulighed for at fokusere på deres forretning, på deres hjertesag. Ligesom vi fokuserer på vores hjertesager; regnskab, bogholderi og revision.

Øger effektivitet og sænker stressniveau

Der er mange fordele ved at digitalisere sit bogholderi. For at nævne et par stykker:

  • Du får mere effektive arbejdsgange i hverdagen, fordi du slipper for at rode med tal og regnskab.
  • Digitalisering af dit bogholderi vil føre til automatisering af ensformige arbejdsopgaver.
  • Et digitaliseret, effektiviseret regnskab giver mindre stress og mere luft i hverdagen – hvilket fører til flere glade medarbejdere.

Ved at outsource dit bogholderi får du mere tid til det, der er vigtigt for dig.

Adresse

Adresse:

ilehøjvej 8, 4130 Viby Sjælland

Telefon: