Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Flexi Riste
titleName

Flexi Riste

Flexi Riste A/S er et dansk firma, som sælger riste.
Riste skal i denne omgang forstås som de riste der eksempelvis kan bruges på boreplatforme eller lignende. Ristende blvier lavet i Vildbjerg og på denne adresse er der ikke bare 1, men 2 virksomheder, hvilket betyder at Flexi Riste kan tilbyde dig totalløsninger. Lige fra tegnearbejde til stål leverance. Flexi Riste har alt hvad hjertet begærer indenfor Riste.

Flexi Riste startede for over 20 år siden og har derfor stor erfaring med riste. Faktisk har de siden da leveret til over 4000 glade kunder og ved derfor alt om riste og hvad der rører sig på markedet.

Flexi Riste elsker en udfordring, så har du et projekt, hvor du ikke lig ehar mulighed for at benytte en stanadrist kan du i høj grad benytte deres services. Det er både muligt at kontakte på mail eller på telefon. Disse kan du finde på deres hjemmeside.

Hos Flexi riste finder du alle former for riste – Det være sig alt fra de kendte presiriste og snojernsriste til de lige så kendte fiberriste og ventialationsriste.

Du tænker måske på, hvor du kan se Flexi Ristes produkter i brug i “virkeligheden” og til det kan du besøge deres hjemmeside: Flexiriste – Specialister i alt indenfor riste under Cases sektionen.

Adresse

Adresse:

Hjejlevej 10 7480 Vildbjerg

Telefon:

-

Email:

-