Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Esoft
titleName

Esoft

Mange ejendomsmæglere har en travl hverdag og har måske en begrænset viden inde for teknologier, man kan bruge til at markedsføre boliger. Som I sikkert ved, så er det ikke alle boliger som sælger sig selv, der skal gøres et godt stykke forarbejde, før de sælges. Lige præcis dette forarbejde kan Esoft hjælpe jer med.  De kan sørge for at alt forarbejdet bliver gjort for jer, så I kun skal koncentrere jer om salgsaftalen og ikke andet. Det er alt lige fra billeder, video, 3-d visualiseringer og plantegner, som Esoft kan klare for jer.

Visuel indretning

Der er ikke noget som sælger bedre end, når kunderne kan forstille sig, hvordan boligen, kan komme til at se ud møbler. Esoft kan lave en virtuel indretning, så det bliver lettere at kunne forstille sig hvordan boligen kunne komme til at se ud. Det gør boligen mere levende, som den måske slet ikke er bygget endnu. Men det kan være med til at sælge boligen før den bliver bygget.

Billeder og tekstforfatning

Gode billeder brugt sammen med gode tekster, gør det let for de interesseret at få en fornemmelse af, hvad det er. Tekster kan du også få udarbejdet hos Esoft, som har professionelle tekstforfattere til at skrive gode slagstekster, som beskriver boligemner.

God markedsføring

Denne virksomhed vil give dig marketingsløsninger i høj kvalitet, som evt. interesseret vil kunne få meget ud af. Det skaber meget værdi og så behøves I ikke at bruge mange timer på selv, at stå for alt materialet. Det hele bliver leveret til jer og i bestemmer helt selv, hvad I vil have gjort.

Adresse

Adresse:

Skibhusvej 52C, 3. 5000 Odense C

Telefon:
Web:

-