Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
ELIT Scandinavia
titleName

ELIT Scandinavia

ELIT tilbyder i dag produkter inden for produktgrupperne måleinstrumenter og dataloggere, jordingsudstyr, lynbeskyttelsesudstyr, tavleudstyr, fastgørelsesudstyr og bøsninger.

Udover gode produkter vil vi også tilbyde god teknisk support, service og reparation, “niche”-design af jord- og lynbeskyttelsesanlæg, valg af implementeringer til det enkelte projekt eller besvare spørgsmål om måleteknologi til vores produkter. Når du ringer til ELITE, skal du forstå, at du er kommet til fagfolk, der kan deres fag og gerne vil hjælpe.

Fra dag ét har vi valgt vores salgsstrategi til at tage udgangspunkt i el-grossister og deres gode logistik, lager og butiksdistribution i Norge, Danmark og Sverige. ELITs produkter er derfor at finde hos de fleste af de store og seriøse el-grossister i Danmark. Finder du ikke produktet hos din grossist, er du velkommen til at ringe til ELIT, så hjælper vi dig mere end gerne med at finde dette eller få produktet oprettet hos din grossist, så det er tilgængeligt for dig.

Adresse

Adresse:

Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Telefon: