Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
EcoStyle – For miljøet og vores planet
titleName

EcoStyle – For miljøet og vores planet

Velkommen til EcoStyle

ECOstyle er Danmarks førende leverandør af organisk gødning til effektiv bekæmpelse af skadedyr og ukrudt. Vi udvikler selv vores produkter som er baseret på 100% organisk gødning og 100% naturlige stoffer fra naturen. Hos ECOstyle tror vi på at alle med hus og have ønsker end grøn samvittighed. Det handler om miljøet – for vi skal engang give den videre til næste generation.

Sommeren er over os og det betyder at ukrudtet kommer frem mellem fliser og myrerne danser rundt på køkken bordet og på terrassen. Derfor har vi netop nu fokus på vores MyreFri og Ukrudtsfri produkter.

Bliv Myrefri

Vi har udviklet en myrelokkedåse, som med garanti hjælper dig af med alle myrer i myreboet. Med en lokkedåse fra EcoStyle bliver du fri for myrer både inde og udenfor. Vi kender alle de små skadedyr, der danser rundt med køkkenbordet i lange rækker, det føles næsten som huset er levende. Med ECOstyle MyreFri genopfyldelige lokkedåser er du sikker på at få ram på alle myrerne.

Bliv Ukrudtsfri

Slip for ukrudt mellem fliser, under hækken. Vi har udviklet et ukrudtsmiddel som fjerne alt ukrudt på under 3 timer. Alle hus og have ejer vil gerne have en flot grøn have. Det er dog mindre sjovt når, haven og fliserne er fyldt med ukrudt. UkrudtsFri er et effektivt ukrudtsmiddel, som virker på 3 timer!

Du kan se meget mere på vores hjemmeside ved at følge linket nedenfor.

Adresse

Adresse:

Hvidkærvej 17, 5250 Odense

Telefon:
Email:

-