Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
EB Company ApS
titleName

EB Company ApS

Virksomheden EB Company startede egentligt med at hedde EB-Vådservietter, men som så mange andre virksomheder, kom COVID-19 til at ændre landskabet, så ejer Erkan Berk måtte sadle om og tilpasse sortimentet til efterspørgslen.

Desinfektion var allerede en del af EB Company før navneskiftet. Vådservietter til hænder og overflader blev hurtigt suppleret med godkendte Antigen testkits af forskellig art og større erhvervsløsninger.

Hertil kommer at rigtig mange steder sælger sprit med den velkendte dunst af tequila – hos EB Company kan du bestille sprit til hænderne med forskellige dufte, så du kan dufte lige som du vil.

EB Company har rødder i Tyrkiet, hvilket gør at mange erhvervsløsninger, for et væld af produkter, kan laves til favorable priser og tilpasses den enkelte kundes ønsker. De nuværende kategorier EB Company dækker over er: Desinfektion af hænder og overflader – Antigen test til COVID-19, dufte til hænder, duft diffusere og emballage

Emballage

Emballage kan laves på rigtig mange måder og koster ofte mere hvis man ikke lige er inden for standardmålene. Hos EB Company kan vi få produceret alt fra pizzaæsker til emballagekasser med specialtilpassede skillerum og vandresistent print.

Tag et kig på dine muligheder på eb-company.dk eller ring direkte på telefon (+45) 29 29 29 56

Adresse

Adresse:

Egebakken 24, 8600 Silkeborg

Telefon:

-

Web: