Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Eazyproject.net – brugervenligt projektstyringsværktøj

Eazyproject.net – brugervenligt projektstyringsværktøj

Manglende overblik over projekter og ressourcer, kan give økonomiske konsekvenser. Det er typisk problemet i virksomheder, da  ansvaret er fordelt på flere personer og programmer, hvilket er langtfra hensigtsmæssigt. EazySoft er et softwarehus med mere end 15 års erfaring, i webbaseret software. De har specialiseret sig i projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering. EazyProject – er et brugervenligt projektstyringsværktøj, der samler medarbejderne i én løsning.

Værktøjet giver en lettere og mere enkelt tilgang til planlægning af opgaver, budgetter og tidsregistrering. Det udmønter sig i bedre overblik, og gør det meget nemmere, hvis der er flere personer som skal arbejde på opgaven. Teknikker som drag & drop er en del af den mere simple tilgang til brugerfladen, i stedet for de mere gammeldags systemer som regneark.

Der er et væld af standard integrationer, der taler sammen med EazyProcejt, så du som bruger selv har muligheden for at tilpasse dine systemer. Så hvis du gerne vil optimere din virksomhed, og bruge penge og ressourcer mest fordelagtig, så er EazyProject dit nye værktøj. Du er velkommen til at kigge nærmere på hjemmesiden eller giv os et kald, så vi kan fortælle om mulighederne til din virksomhed.

Adresse

Adresse:

Stændertorvet 4 1. sal DK-4000 Roskilde

Telefon: