Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dyrlægehuset Odense
titleName

Dyrlægehuset Odense

Tandrensning hos dyretandlægen

Undersøgelser har vist at vores kæledyr kan føle samme tandsmerter som vi mennesker – de lærer bare at leve med dem uden at vise smerte overhovedet!

I klinikken har vi set eksempler på tænder, som skulle have været ordnet for længst, men hvor ejeren slet ikke havde været opmærksom på, at der var problemer – dyret spiste og drak jo helt normalt. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvornår din hund eller kat for eksempel har behov for en tandrensning hos en dyretandlæge.

66 18 22 22Tandrensning Hund & Kat​

Vi lægger stor vægt på tandundersøgelsen ved den årlige sundhedsundersøgelse. Ved at give din hund eller kat en tandrensning kan man forebygge en lang række følgesygdomme. Mange hunde og katte har ophobninger af tandsten, som kan videreudvikles til tandkødsbetændelse og medføre bakteriespredning til andre steder i kroppen bl.a. til hjerteklapperne. Derfor kan et rettidig besøg hos dyretandlægen sikre at dit kæledyr ikke skal døje med tandsmerter og ubehag.

Med avanceret tandlægeudstyr (præcis som hos tandlægen) sørger vi med en tandrensning for, at hunde og katte har så sund en mund som muligt – også når det bliver gammelt.

Adresse

Adresse:

Bogensevej 26-28 5270 Odense N​

Telefon:
Email:

-