Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
DyreVerdenen
titleName

DyreVerdenen

Dyrehandel med alt til hund, kat, kanin, gnavere, reptil, akvarie og fugl. Vi tilbyder et stort udvalg af mange forskellige mærker som trixie, nobby, northmate, petcare, duvo+, kong, Busy Buddy og mange mange flere. Vi har et stort udvalg af både foder og tilbehør til alle de forskellige dejlige kæledyr. Vi tilbyder levering lige til døren, til nærmeste pakkeshop eller direkte til din arbejdsplads.

Så hvad enten du mangler nyt legetøj til din dejlige hund, nye kattegodbidder til din livlige kat, nyt gnaverhus til din kanin eller marsvin, nyt foder til dine akvariefisk, nyt spejl til din undulat eller måske nogle lækre tørrede melorne til dit krybdyr?. Så finder du det hele hos DyreVerdenen.

Vi sælger også de populære custom made Julius K9 labels, hvor du selv kan vælge teksten der skal stå på siden af din hunds hundesele, måske din hunds navn skal stå der? Eller noget helt andet, valget er faktisk 100% dit. De bliver lavet direkte på den originale fabrik i USA. Og bliver sendt til den nærmeste GLS pakkeshop omkring dig, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig.

Derfor ville du altid finde stort set alt til dine kælæedyr hos DyreVerdenen, ellers kan vi ofte skaffe det hjem rimelig hurtigt. En ting er helt sikkert, vi tilbyder en høj service og er altid friske på at hjælpe dig så godt som muligt.

Adresse

Adresse:

vordingborgvej 108

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

10-17

Tirsdag

10-17

Onsdag

10-17

Torsdag

10-17

Fredag

10-17

Lørdag

10-15

Søndag

-