Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Duka ventilation
titleName

Duka ventilation

Har du nogle fugtige rum i boligen, er det vigtigt at have opsat ventilation, for at forebygge mod fugt, skimmel, råd m.fl.

Hos Halbergs kan vi opsætte en ventilator som genbruger varmen fra boligen, så varmetabet minimeres.

3 gode grunde til at få opsat ventilator

  • Forebyg fugtskader og skimmel i boligen
  • Spar penge på varmeregningen, sammenlignet med at åbne vinduer
  • Du får et bedre indeklima

Derfor skal du få monteret en ventilator med varmegenvinding
Hvis din bolig ikke er korrekt ventileret, kan det give et dårligt indeklima, som kan påvirke helbredet.

Fugt starter usynligt, men det kan komme til syne når der dannes fugt i vindueskarmen, og der kommer sorte plamager på væggen, som er skimmel.

Når nogle boliger isoleres, bliver de mere tætte, og den “naturlige” ventilation af et utæt hus bliver fjernet, ved en efterisolering. Den “naturlige” ventilation har dog været årsag til en stor varmeregning, træk og andre gener i boligen. Derfor er en god løsning, at få installeret ventilation med varmegenvinding, da varmen fra boligen der suges ud, opvarmer ventilatoren, så den kolde luft der bliver suget ind, opvarmes, og på den måde sikres det, at ventilationen ikke uønsket nedkøler boligen.

Hvorfor kommer der fugt i boligen?
Fugt i boligen opstår i sin enkelthed, når fugten ikke kan forlade boligen. Flere faktorer genererer fugt, og det er helt normalt, det kan være: madlavning, når man tager et bad, når man tørrer tøj i boligen, og bare det at mennesker lever i boligen.

Måden man kan få fugten væk på, er at lufte ud i boligen, og få frisk luft ind. Det kan man gøre ved at åbne og lukke sine vinduer, men der er smartere måder at gøre det på, nemlig at få installeret ventilation med varmegenvinding.

Flere detaljer på http://halbergs.dk/ventilation/.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-