Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dreambikes

Dreambikes

Med fødderne solidt plantet i det nordjyske muld, med base i Pandrup tæt på Blokhus, har vi en drøm om at være Danmarks førende indenfor salg af el ladcykler. Vi har selv i mange år nydt at cykle i skoven med vores børn, og ønsker denne glæde for alle i Danmark. Som du nok har bemærket er vores el ladcykler derfor nogle af markedets billigste, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten, idet vi ønsker at sælge oplevelser. Oplevelser med familien, oplevelser med venner, oplevelser med dagplejebørnene/børnehavebørnene. Dette er vores drøm – ikke mere, intet mindre.

Vi har specialiseret os i el ladcykler, elcykler og kabinescootere hvor vi forhandler vores produkter i hele Danmark. Vi kommer gerne ud til din adresse personligt og fremviser vores el ladcykler, så du kan teste vores el ladcykler før køb. På denne måde er vi sikre på, at du får en el ladcykel som passer til dine behov, samt at vi får muligheden for at svare på de spørgsmål som du måtte have. Du kan altid booke en tid her.

Vi sælger vores produkter til private såvel som institutioner, hvor særligt dagplejere, vuggerstuer og børnehaver har nydt godt at vores produkter. Dette giver dem muligheden for, at tage børnene med på ture til områder, som uden en el ladcykel ville have været umuligt at nå. Dette giver muligheden for unikke oplevelser for børnene såvel som en selv. Dét er frihed.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-