Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Domutech
titleName

Domutech

Tilstandsrapporter ud fra dine behov

Domutech er din sikkerhed for, at opgaven bliver udført med alle faglige kompetencer på plads. De er en ISO9001-certificeret virksomhed, som har konsulenter i hele landet, der er klar til at rykke hurtigt ud og hjælpe dig – uanset hvor du bor! Skal du bruge hjælp til tilstandsrapporter, energimærker eller el-eftersyn? Så står de til rådighed med deres faglige kunnen. De er beliggende i centrum af København.

De kan hjælpe dig med
Tilstandsrapporter
– Køberrådgivning
– Energimærkning
– Byggeteknisk rapport
– El-rapport

Veluddannede medarbejdere skaber sikkerhed

Specielt i denne branche er uddannelse en stor nødvendighed, da opgaverne kræver faglig ekspertise på forskellige områder. Derfor er alle virksomhedens medarbejdere veluddannet såvel teoretisk som praktisk, hvilket garanterer, at de kan varetage din opgave med faglig berettigelse. Med både energikonsulenter og bygningssagkyndige i hele landet, kan de med stolthed i stemmen kalde sig landsdækkende – for at kunne tilpasse sig dine behov.

Skal de hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til en opgave eller mangler rådgivning, er du velkommen til at kontakte dem på telefon 60 555 444. De kan hjælpe dig i hele landet!”

Adresse

Adresse:

Bryggernes Plads 2

Telefon: