Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
DIT PROFESSIONELLE ENTREPRENØRFIRMA, MURER OG TØMRER PÅ SJÆLLAND
titleName

DIT PROFESSIONELLE ENTREPRENØRFIRMA, MURER OG TØMRER PÅ SJÆLLAND

HSS Bygningsentreprise ApS

HSS Bygningsentreprise ApS har eksisteret siden år 2008 og vi er et moderne og erfarent tømrer, murer og entreprenørfirma som varetager service-/vedligehold og renoveringsopgaver i alle størrelser på hele Sjælland.

Med vores 14 års erfaring i branchen, har vi opbygget stærke kompetencer og viden indenfor området, og kan derfor hjælpe dig med at levere økonomiske og energidygtige løsninger til dit hjem.

Som dit erfarne entreprenørfirma varetager vi enhver form for entreprise

Bor du i en ældre bolig eller er du lige flyttet ind i en anden bolig som kræver en kærlig renovering? Går du med nogle byggedrømme som du gerne vil have realiseret til dit hjem? Så er vi din ideelle samarbejdspartner!
Hos HSS Bygningsentreprise, får du alt hvad du ønsker om, med vores ekspertise og professionelle rådgivning sammensætter vi den perfekte løsning, der imødekommer alle dine behov. Vi har vores egne tømrer, murer samt et større netværk af samarbejdsspecialister indenfor branchen. Derfor er vi stærkt rustet til at varetage enhver opgave du ønsker at få fuldført, i topkvalitet.

Vi er især stærke i hvis du have skal renoveret dit badeværelse, tag eller facade på huset.

Komplet entreprise

Hos HSS Byggeentreprise er dine ønsker og behov i centrum. Vi lytter til dig og sammensætter en effektiv og holdbar løsning, du vil få glæde af mange år frem. Som dit entreprenør firma, er der ikke behov for at skal lede efter flere forskellige håndværker, vi har det rette mandskab til din opgave, så du ikke står med flere kontaktpersoner, i hånden. Du kan blot læne dig tilbage i stolen, vi varetager hele opgaven fra start til slut.

Vi tager os kort sagt af hele entreprisen og sørger for tæt kommunikation til dig og til bygherre, og vi rådgiver dig igennem hele projektet.

Kontakt os i dag og hør mere

Kunne du tænke dig at få renovering eller ombygning? Så kontakt os allerede i dag uanset størrelsen på opgaven. Vi vil med glæde hjælpe dig med at få realiseret dit byggeprojekt, ned til den mindste detalje.

Adresse

Adresse:

Ravnevænget 6 4622 Havdrup

Telefon:

-

Email:

-