Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dinebriller.dk

Dinebriller.dk

Webshoppen Dinebriller.dk er ejet af brilleentusiast Christian Bill. Christian her sans for lækkert design og ordentlig kvalitet. Han samtidige manden  bag det danske brillemærke, By Christian ©, som sælges på dinebriller.dk. Webshoppen har sælger briller til enhver anledning, og især læsebrillerne er kendt for sit stilrene design, lækre finish og tidstypiske former og farver. Derudover har virksomheden også stor succes med salg af solbriller, hvor mange af de danske modebloggere bærer disse briller.
Service og kvalitet er to af de punkter som virksomheden vægter højt. Selvom brillerne er billige, bliver der taget hånd om alle de små finesser, så hver enkel brille lever op til kravene fra ejeren selv. Derudover skal være nemt og trygt at handle på webshoppen. Når du har bestilt dine briller, har du dem din postkasse indenfor 48 timer – fragtfrit og leveret. Virksomheden har kun eksisteret siden 2016, men har allerede et rigtig godt fundament, og bliver løbende større og større. Inden længe lancere virksomheden en abonnements løsning, hvor du kan bestille briller på abonnement. Hold dig opdateret på facebook eller følg virksomheden på Instagram, der kommer løbende gode tilbud og spændende nyheder.

Står altid klar til at hjælpe

Dinebriller.dk er altid klar til med råd og vejledning, hvis der er noget, du som kunde skulle være i tvivl om eller bare gerne vil spørge om et enkelt spørgsmål. Der er telefontid mandag-fredag mellem kl. 16.00-18.00 på telefon: +45 5387 2727 og derudover kan du altid sende virksomheden en mail på [email protected], som svares indenfor få timer alle ugens dage.

Adresse

Adresse:

LAHNSGADE 45, ST.TH. - 5000 ODENSE C

Telefon: