Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Designers First
titleName

Designers First

Betyder bæredygtighed og dansk design noget for dig, når det kommer til din boligindretning, så kan du finde det hos Designers First. Denne e-shop designer og sælger møbler, som både er designet af danske designere og produceret i Danmark. Hos denne shop er det ikke nok med, at produkterne har et unik design og udtrykt, de skal også være praktiske og funktionelle. På den måde har alle detaljer i møblet en mening, udover looket. Det er bl.a. dette, som er med til at gøre disse møbler specielle og unikke. Alt dette er også med til at sikre den høje kvalitet, som man kan forvente af designermøbler.

Filosofi

Designeres First har en filosofi om ”fair priced design”, som betyder at design ikke behøves at koste en hel bondegård, bare fordi det et design. De sørger for at de ikke har forskellige led, som kan fordyre slutprisen på produktet. Samtidig med dette har de stabile priser på alle deres produkter. Dvs. at du ikke vil finde udsalg eller Black Friday priser. I sidste ende vil deres produkter, stadig være billige sammenlignet med andre.

Design og bæredygtighed

Designet er tidsløst og meget holdbart, derfor kan du forvente at designet er minimalistisk og med meget få, men funktionelle detaljer. Alle materialer som bruges i møblerne, er bæredygtige og er ægte materieler. Her kan nævnes deres bænke, som er lavet i egetræ med en læderhynde. Ikke nok med at det er holdbare materialer, så er de også naturlige.

Alle deres producenter er miljø certificeret, FSC-certificeret eller er aktiv inde for, at kunne fremstille bæredygtigt og på den måde skåne miljøet bedst muligt.

En god handel

Det kan godt betale sig at købe møbler hos Designers First – der er fair priser, unikke og funktionelle designs, høj kvalitet, bæredygtige materialer og ikke mindst en god service.

Adresse

Adresse:

Hjulmagervej 4 A DK- 7100 Vejle

Telefon:
Web:

-