Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Design living
titleName

Design living

DesignLiving er en dansk design virksomhed der arbejder i det flotte materiale cortenstål, som er fantastisk flot og minimalistisk i de fleste udearealer.

Derfor laver vi også næsten alle vores produkter i disse materialer, som tæller både plantekasser, plantekrukker, udendørs belysning i forskellige størrelser, ildsteder, bålfade, bålgrill, springvand og meget mere.

Der er hurtig levering på 2-4 hverdage og alternativt kan du komme og hente dine vare selv i vores click and collect lager på Niels Bohrs vej 17F i 8660 Skanderborg.

Hos os er det vores mission at give den bedste service og samtidig levere de absolut bedste produkter, med de flotteste designs.

Vi er meget stolte af vores produkter, og vi vil derfor rigtig gerne vise dem frem. Vi har derfor lavet og åbnet et nyt stort showroom i 8660 Skanderborg, lige ved motorvejsafkørslen, så nu nemt og bekvemt kan komme til og fra vores lager og showroom. Vi rådgiver altid gerne om vores produkter og materialer, størrelser og evt. montering. På den måde kan du tage dine nye produktet med hjem med det samme, hvis du har fundet det du står og mangler. I vores flotte showroom har vi alle vores produkter udstillet, så du kan se dem, føle dem, så du kan finde ud af, om de passer lige netop til dit hjem og dine udearealer.

Adresse

Adresse:

DesignLiving.dk Niels Bohrs vej 17F 8660 Skanderborg

Telefon: