Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Davidsen
titleName

Davidsen

Davidsens Tømmerhandel er et af landets førende inden for branchen, og har nogle af branchens største arealer til brug af haller og butikker. Her finder du derfor altid det du leder efter, og naturligvis i den bedste kvalitet.

Davidsen har været tømmerhandel i 75 år, hvor de startede op i det Sønderjyske, og har siden da åbnet flere afdelinger, rundt omkring i hele landet – og arbejdet sig op til at være i den position som de er i dag. Davidsens Tømmerhandel har efter mange år i branchen vist, at de har den rette ekspertise i at vejlede dig om materialerne til dine byggeprojekter, så du får et færdigt resultat – der holder i mange år. Skal du f.eks. have lagt fliser i indkørslen, så søg blot råd hos din fagmand i Davidsen.

Udover at materialerne er i den bedste kvalitet, så kan du også købe de bedste produkter på markedet, inden for værktøj. Davidsen har et kæmpe sortiment af værktøj, fra nogle af de mest anerkendte værktøjsproducenter.  Du finder derfor både boremaskiner fra Dewalt, og skruetrækkere fra IRWIN og meget andet.

Har du mange ting du skal have, og ikke har tid til at lede hele butikken igennem? Så lav dit køb på Davidsens webshop. Her kan du bestille dine vare, og afhente dem færdig pakket, og klar til at læsse i bilen eller på traileren. Nemt og enkelt.

Adresse

Adresse:

Industriparken 1 6500 Vojens

Telefon: