Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dansk Studenterkørsel

Dansk Studenterkørsel

Dit livs fest – Dansk Studenterkørsel

Du kan være sikker på, at få den fedeste fest med Dansk Studenterkørsel. Vi vil gøre alt for, at det bliver en dag dig og din klasse aldrig glemmer. Vi er med dig hele vejen for at yde den bedst mulige service lige fra booking af vognen til når du står og bunder den første øl.

De fedeste vogne

Med Dansk Studenterkørsel får I mulighed for at køre i de fedeste veteranlastbiler. Det er gamle militærlastbiler som er blevet specialbygget kun til at køre studenterkørsel. Der er derfor garanti for den fedeste fest, når du bliver blæst bagud af vognens vilde anlæg samtidig med, at du nyder en kold øl fra den indbygede køler. Du kan være sikker på at I får opmærksomhed fra alle, når I kommer kørende igennem byen og anlægget spiller på fuld skrald.

De bedste chauffører

Chaufføren på jeres studenterkørsel er en stor del og dagen og vil i høj grad være med til at gøre dagen uforglemmelig. Hos Dansk Studenterkørsel har vi et team af unge festglade chauffører der sørger for at stemningen er på max hele dagen og ikke mindst at sikkerheden er i top.

Adresse

Adresse:

Kongevej 1, 8752 Østbirk

Telefon: