Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dansk Boligforsikring
titleName

Dansk Boligforsikring

Hos Dansk Boligforsikring oplever vi ofte en bred misforståelse blandt huskøbere, at en ejerskifteforsikring er en standardforsikring. Derfor møder vi mange gange spørgsmålet “er det ikke lige meget, hvilken ejerskifteforsikring vi vælger?” Men, nej. Der er på ingen måde lige meget. Alle ejerskifteforsikringer dækker ikke det samme, selvom de følger samme lov. Derfor risikerer man som huskøber flere faldgrupper, når man skal vælge blandt det store udbud af ejerskifteforsikringer.

Som huskøber bør du altid forlange at kunne sige ja til:

  • At forsikringsselskabet bor i Danmark
  • At de er medlem af den Danske Garantifond
  • At de er medlem af brancheforeningen Forsikring og Pension.

Ovenstående punkter kan Dansk Boligforsikring nikke ja til. Det er vigtigt at vælge din ejerskifteforsikring med omhyggelighed, da et forkert valg kan føre til retssager, som gennemføres i udlandet, hvor man står helt uden dækning, såfremt forsikringsselskabet giver op og går konkurs.

Oftest løber en ejerskifteforsikring i fem eller hele ti år. Hvorvidt det er det ene eller det andet, der er gældende, afhænger af, om du tegner en basis forsikring eller en udvidet. Hvad end du føler dig mest tryg ved at tegne basis eller udvidet, er det under alle omstændigheder essentielt for en huskøber at kunne stole på forsikringen. Man skal kunne stole på, at erstatningen er til rådighed, hvis man en dag i fremtiden skulle få brug for den. Derfor er både Finanstilsynet og Garantifondens grundige kontrol af de danske forsikringsselskaber yderst vigtig. Og medlemskab af disse foreninger bør være et krav, når man vælger ejerskifteforsikring.

Garantifonden udbetaler den erstatning, som huskøberen er berettiget til i tilfældet af, at forsikringsselskabet går konkurs. Udenlandske forsikringsselskaber er som udgangspunkt ikke medlem af Garantifonden, hvorfor der ikke er den samme form for sikkerhed tilknyttet til.

Ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring hos Dansk Boligforsikring

Hos Dansk Boligforsikring står vi klar, når du har brug for hjælp til huskøb eller -salg. Vi hjælper med landets bedste ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer, så du og din familie er dækket, hvis oversete udgifter eller forkerte el-installationer viser sig efter, I har købt drømmeboligen.

Med en basis ejerskifteforsikring er du dækket, når uheldet er ude, såfremt den pågældende skade opfylder kravene, som er beskrevet i forsikringsbetingelserne. Den løber over fem år og dækker i tilfælde af, at du finder skader på boligen, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten eller i elinstallationsrapporten, og som har betydelig betydning for boligens funktion.

Synes du, at fem år er for lidt, så kan du i de fleste tilfælde forlænge ejerskifteforsikringen til en udvidet. En udvidet ejerskifteforsikring løber over 10 år. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du bredere dækket end med den lovpligtige forsikring. Skulle du opdage skader på badeværelset, ulovlige el- eller vvs-installationer eller forurening, så er du dækket op til 250.000 kr. Forskellene på de to er beskrevet i betingelserne, ligeledes har vi flere steder på hjemmesiden forsøgt at tydeliggøre, hvad de konkrete forskelle er.

Det er muligt at forlænge – men billigst at gøre det fra starten 

Hos Dansk Boligforsikring og de fleste andre selskaber er det muligt at starte med en basis ejerskifteforsikring og så forlænge til en udvidet ejerskifteforsikring (i de fleste tilfælde). Det kræver dog som regel, at der bliver foretaget en fornyet besigtigelse af ejendommen, som skal dokumentere, at den er blevet vedligeholdt tilstrækkeligt. Selvom det i teorien kan virke fristende blot at vælge denne model, hvor der forlænges, er der faldgruber. Mange glemmer nemlig at få forsikringen forlænget, inden den udløber. Ligeledes vil det i længden være billigere, hvis man vælger den udvidede forsikring fra starten. Derfor anbefales det hos Dansk Boligforsikring, at du tegner en udvidet ejerskifteforsikring med det samme, hvis du har planer om, at det er denne, du vil gå med. Så slipper du samtidigt med at spekulere over din ejerskifteforsikring.

Dansk Boligforsikring holder til i Holbæk og har siden 2001 hjulpet flere tusinde danskere med at sove trygt om natten, når bolighandlen var gennemført. Det er vi stolte af, og det fortsætter vi med mange år fremover. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Dansk Boligforsikring kan hjælpe dig, så udfyld en tilbudsanmodning inde på vores hjemmeside, og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med tre uforpligtende tilbud på både basis- og udvidet ejerskifteforsikring fordelt over fem år 10 år med varierende selvrisiko.

Over 15.000 danskere har tegnet forsikring hos Dansk Boligforsikring, og vi er stolte over at være Danmarks førende på området. Læs mere om Dansk Boligforsikring her eller følg os på Proff.

Du kan også læse mere om vores forsikringer. Læs om:

Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige forsikringer, vi tilbyder, kan du se vores video om ejerskifteforsikring her eller læse mere om os på findforsikring.dk, forsikringsportalen og ejendomsmæglerne.dk.

 

Adresse

Adresse:

Bysøplads

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09-16

Tirsdag

09-16

Onsdag

09-16

Torsdag

09-16

Fredag

09-16

Lørdag

-

Søndag

-