Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dansk Boligforsikring
titleName

Dansk Boligforsikring

Hos Dansk Boligforsikring oplever vi ofte en bred misforståelse blandt huskøbere, at en ejerskifteforsikring er en standardforsikring. Derfor møder vi mange gange spørgsmålet “er det ikke lige meget, hvilken ejerskifteforsikring vi vælger?” Men, nej. Der er på ingen måde lige meget. Alle ejerskifteforsikringer dækker ikke det samme, selvom de følger samme lov. Derfor risikerer man som huskøber flere faldgruber, når man skal vælge blandt det store udbud af ejerskifteforsikringer.

Som huskøber bør du altid forlange at kunne sige ja til:

  • At forsikringsselskabet bor i Danmark
  • At de er medlem af den Danske Garantifond
  • At de er medlem af brancheforeningen Forsikring og Pension.

Ovenstående punkter kan Dansk Boligforsikring nikke ja til. Det er vigtigt at vælge din ejerskifteforsikring med omhyggelighed, da et forkert valg kan føre til retssager, som gennemføres i udlandet, hvor man står helt uden dækning, såfremt forsikringsselskabet giver op og går konkurs.

Oftest løber en ejerskifteforsikring i fem eller hele ti år. Hvorvidt det er det ene eller det andet, der er gældende, afhænger af, om du tegner en basis forsikring eller en udvidet. Hvad end du føler dig mest tryg ved at tegne basis eller udvidet, er det under alle omstændigheder essentielt for en huskøber at kunne stole på forsikringen. Man skal kunne stole på, at erstatningen er til rådighed, hvis man en dag i fremtiden skulle få brug for den. Derfor er både Finanstilsynet og Garantifondens grundige kontrol af de danske forsikringsselskaber yderst vigtig. Og medlemskab af disse foreninger bør være et krav, når man vælger ejerskifteforsikring.

Garantifonden udbetaler den erstatning, som huskøberen er berettiget til i tilfældet af, at forsikringsselskabet går konkurs. Udenlandske forsikringsselskaber er som udgangspunkt ikke medlem af Garantifonden, hvorfor der ikke er den samme form for sikkerhed tilknyttet til.

Dansk Boligforsikring har i mange år indgået i et tæt samarbejde med WIA (Willis Towers Watson). Sammen med GF Forsikring administrerer de e-skifte.dk. En portal, hvor du som privatbruger kan acceptere et tilbud på enten ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring.

Ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring hos Dansk Boligforsikring

Hos Dansk Boligforsikring står vi klar, når du har brug for hjælp til huskøb eller -salg. Vi hjælper med landets bedste ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer, så du og din familie er dækket, hvis oversete udgifter eller forkerte el-installationer viser sig efter, I har købt drømmeboligen.

Med en basis ejerskifteforsikring er du dækket, når uheldet er ude, såfremt den pågældende skade opfylder kravene, som er beskrevet i forsikringsbetingelserne. Den løber over fem år og dækker i tilfælde af, at du finder skader på boligen, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten eller i elinstallationsrapporten, og som har betydelig betydning for boligens funktion.

Synes du, at fem år er for lidt, så kan du i de fleste tilfælde forlænge ejerskifteforsikringen til en udvidet. En udvidet ejerskifteforsikring løber over 10 år. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du bredere dækket end med den lovpligtige forsikring. Skulle du opdage skader på badeværelset, ulovlige el- eller vvs-installationer eller forurening, så er du dækket op til 250.000 kr. Forskellene på de to er beskrevet i betingelserne, ligeledes har vi flere steder på hjemmesiden forsøgt at tydeliggøre, hvad de konkrete forskelle er.

Dansk Boligforsikring kan tilbyde ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer til en rigtig god pris og med en bred dækning. Det er måske også af den årsag, at Dansk Boligforsikring er markedsførende inden for netop ejerskifteforsikringer. I 2018 havde vi en andel på 28,4 procent – ifølge statistikker fra Forsikring & Pension.

Det er muligt at forlænge – men billigst at gøre det fra starten

Hos Dansk Boligforsikring og de fleste andre selskaber er det muligt at starte med en basis ejerskifteforsikring og så forlænge til en udvidet ejerskifteforsikring (i de fleste tilfælde). Det kræver dog som regel, at der bliver foretaget en fornyet besigtigelse af ejendommen, som skal dokumentere, at den er blevet vedligeholdt tilstrækkeligt.

Selvom det i teorien kan virke fristende blot at vælge denne model, hvor der forlænges, er der faldgruber. Mange glemmer nemlig at få forsikringen forlænget, inden den udløber. Ligeledes vil det i længden være billigere, hvis man vælger den udvidede forsikring fra starten. Derfor anbefales det hos Dansk Boligforsikring, at du tegner en udvidet ejerskifteforsikring med det samme, hvis du har planer om, at det er denne, du vil gå med. Så slipper du samtidigt med at spekulere over din ejerskifteforsikring.

Dansk Boligforsikring holder til i Holbæk og har siden 2001 hjulpet flere tusinde danskere med at sove trygt om natten, når bolighandlen var gennemført. Det er vi stolte af, og det fortsætter vi med mange år fremover. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld en tilbudsanmodning inde på vores hjemmeside, og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med tre uforpligtende tilbud på både basis- og udvidet ejerskifteforsikring fordelt over fem år 10 år med varierende selvrisiko.

Over 15.000 danskere har tegnet forsikring hos Dansk Boligforsikring, og vi er stolte over at være Danmarks førende på området. Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige forsikringer, vi tilbyder, kan du få svar på de fleste spørgsmål på vores hjemmeside eller læse mere om os på findforsikring.dk og forsikringsportalen.

Få gode tips og råd hos Dansk Boligforsikring

Både som kommende boligejer og nuværende boligejer kan det være relevant at blive opdateret med ny viden. Hvis du står over for din første boliginvestering, vil det formentlig være hele den proces, du vil være mest interesseret i. Hvis du allerede har en bolig, kan det derimod være interessant at læse mere om, hvordan du vedligeholder boligen, hvordan du slipper for bestemte skader, eller hvad du gør, hvis de opstår. Sådanne boligrelaterede emne tager Dansk Boligforsikring op på diverse platforme og sider, som de administrerer. De er at finde på flere sociale kanaler – blandt andet Facebook, LinkedIn, WordPress og Crunchbase. Hvis du følger med på nogle af disse, vil du opdage, at der jævnligt postes indhold, som kan bruges til at blive klogere. Også på hjemmesiden har selskabet en nyhedsside, hvor der udarbejdes længere artikler med forskellige vinkler. Her kan du eksempelvis også finde en FAQ-side med spørgsmål og besvarelser inden for ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring og en guide til boligkøb.

Det er vigtigt for Dansk Boligforsikring, at besøgende kan finde indhold, som de rent faktisk kan bruge. Der er altså fokus på at skabe værdi via indholdet. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til boligen, kan du med fordel tage en tur rundt på hjemmesiden eller de sociale kanaler for at se, om du kan finde svar. Ellers står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du har specifikke forespørgsler eller spørgsmål til forsikringsprodukterne.

Læs også Dansk Boligforsikrings statistik og tal for boligmarkedet.

2020 blev et godt år for boligsalget – hvad med ejerskifteforsikringer?

Selvom 2020 startede meget anderledes ud, end vi havde forventet, blev det alligevel et år, der overraskede på mange fronter. Der blev slået rekorder igen på boligmarkedet – på trods af at vi ellers har stået i en krise. Både salget af huse, fritidshuse og lejligheder gennemgik en stigning sammenlignet med året forinden. Der var ellers mange prognoser om, at 2020 og dertilhørende coronakrise ville betyde nedgang for boligmarkedet, ligesom man har været vidne til i tidligere kriser. Men i løbet af særligt sommeren og efteråret kom der for alvor gang i salget. Salget af sommerhuse var det område, hvor væksten var højest, hvilket giver god mening taget situationen i betragtning. Vi har haft brug for at komme ud i naturen og væk fra de vante rammer hjemme i vores faste bolig, hvor vi efter hjemmearbejdets guldalder har tilbragt rigtig mange timer. Og i den sammenhæng passer et sommerhus rigtig godt ind. For mange har det derfor også været meget svært at leje et, da alt har været booket. Her har nogle alternativt valgt at ty til at købe i stedet.

Kigger vi på ejerskifteforsikringer, går salget nogenlunde parallelt med hushandlerne. Det giver meget god mening. Jo flere mennesker, der investerer i en bolig, jo flere vil få brug for en form for boligforsikring, herunder en ejerskifteforsikring. Så den fortsatte vækstperiode, der præger boligmarkedet, har også positiv indvirkning på antallet af nytegninger på ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer.

Dansk Boligforsikring på YouTube – her finder du gode råd til alt, der vedrører boligen og en masse information om ejerskifteforsikringer.

Video 1: Dansk Boligforsikring og ejerskifteforsikringer

Video 2: Dansk Boligforsikring og sælgeransvarsforsikringer

Video 3: Dansk Boligforsikring – tre gode råd til boligkøbet

 

Adresse

Adresse:

Kanalstræde 10, 1.

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08.30-16.00

Tirsdag

08.30-16.00

Onsdag

08.30-16.00

Torsdag

08.30-16.00

Fredag

08.30-15.30

Lørdag

-

Søndag

-