Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dansk Boligforsikring
titleName

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring oplever ofte, at en del huskøbere tror, at en ejerskifteforsikring er en standardforsikring. Derfor møder Dansk Boligforsikring ofte spørgsmålet “er det ikke ligegyldigt, hvilken ejerskifteforsikring vi vælger?”. Hertil er svaret dog et klokkeklart nej – for det er er ingen måde en ligegyldighed. Alle ejerskifteforsikringer dækker nemlig ikke det samme, selvom de følger den samme lov. Derfor risikerer man som huskøber at støde på flere faldgruber, når man skal vælge blandt det store udbud af ejerskifteforsikringer.

Som huskøber bør du altid sikre dig, at:

  • Forsikringsselskabet holder til i Danmark.
  • De er medlem af Den Danske Garantifond.
  • De er medlem af brancheforeningen Forsikring og Pension.

Dansk Boligforsikring lever op til alle de ovenstående krav. Det er vigtigt, at du vælger ejerskifteforsikring med omhyggelighed, da et forkert valg i yderste konsekvens kan udmunde i retssager, som skal gennemføres i udlandet, hvortil du vil stå helt uden dækning, såfremt forsikringsselskabet giver op og går konkurs.

Oftest dækker en ejerskifteforsikring i fem eller ti år. Det afhænger dog af, om du tegner en standardforsikring eller en udvidet ejerskifteforsikring. Uanset om du føler dig mest tryg ved at tegne en basis- eller udvidet aftale, er det under alle omstændigheder essentielt for en huskøber at føle tryghed og tillid til forsikringen. Man skal nemlig kunne stole på, at erstatningen rent faktisk er til rådighed, hvis man en dag skulle få brug for den. Derfor er både Finanstilsynet og Garantifondens grundige kontrol af de danske forsikringsselskaber yderst vigtig, og et medlemskab af disse foreninger bør være et krav, når man vælger ejerskifteforsikring.

Garantifonden udbetaler den erstatning, som huskøberen er berettiget til i tilfældet af, at forsikringsselskabet går konkurs. Udenlandske forsikringsselskaber er som udgangspunkt ikke medlem af Garantifonden, hvorfor der ikke er samme form for sikkerhed tilknyttet.

Ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring hos Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring står klar, når du har brug for hjælp til et huskøb eller -salg. De hjælper med landets bedste ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer, så du og din familie er dækket, hvis oversete udgifter eller forkerte elinstallationer pludselig skulle dukke op, efter I har købt drømmeboligen.

Med en basis ejerskifteforsikring er du dækket, når uheldet er ude. Det kræver blot, at den pågældende skade opfylder kravene, som er beskrevet i forsikringsbetingelserne. En basis ejerskifteforsikring er gældende i fem år, og den dækker i tilfælde af, at du finder skader på boligen, som har betydelig betydning for boligens funktion. Her er der konkret tale om skader, der ikke er nævnt i tilstandsrapporten eller elinstallationsrapporten.

Hvis du synes, at fem år er for lidt, så er det muligt at forlænge ejerskifteforsikringen til en udvidet ejerskifteforsikring, som løber over 10 år. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du bredere dækket end med standard forsikringen. Skulle du opdage skader på badeværelset, ulovlige el- eller vvs-installationer eller forurening, så er du dækket op til 250.000 kr. Forskellene på de to forsikringsmuligheder er beskrevet i betingelserne samt på Dansk Boligforsikrings hjemmeside.

Dansk Boligforsikring tilbyder ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer til en rigtig god pris og med en bred dækning. Det er måske også af den årsag, at Dansk Boligforsikring er førende inden for netop ejerskifteforsikringer. I 2018 havde de en andel på 28,4 procent – det viser statistikker fra Forsikring & Pension.

Forlængelse er muligt – men billigst fra starten

Hos Dansk Boligforsikring er det i langt de fleste tilfælde muligt at starte med en basis ejerskifteforsikring og derefter forlænge til en udvidet ejerskifteforsikring. Det kræver dog som regel, at der bliver foretaget en fornyet besigtigelse af ejendommen, som skal dokumentere, at den er blevet vedligeholdt tilstrækkeligt.

Selvom det i teorien kan virke fristende blot at vælge denne model, hvor der forlænges, er der faldgruber. Mange glemmer nemlig at få forsikringen forlænget, før den udløber. Ligeledes vil det i længden være billigere, hvis man vælger den udvidede forsikring fra starten. Derfor anbefales det hos Dansk Boligforsikring, at du tegner en udvidet ejerskifteforsikring med det samme, hvis du på sigt påtænker, at den kan blive relevant for dig. På den måde slipper du samtidig for at spekulere over din ejerskifteforsikring.

Dansk Boligforsikring holder til i Holbæk og har siden 2001 hjulpet flere tusinde danskere med at sove trygt om natten, når bolighandlen er gennemført – og dét er noget, de vil forsætte med at gøre i mange år frem. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Dansk Boligforsikring kan hjælpe dig, så udfyld en tilbudsanmodning på deres hjemmeside. De vil kontakte dig inden for 24 timer med tre uforpligtende tilbud på både basis- og udvidet ejerskifteforsikring, der er fordelt over fem år til 10 år med varierende selvrisiko.

Over 15.000 danskere har tegnet forsikring hos Dansk Boligforsikring. Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke forsikringer de tilbyder, kan du få svar på de fleste spørgsmål på hjemmesiden eller læs mere om dem på findforsikring.dk og forsikringsportalen.

Få gode tips og råd hos Dansk Boligforsikring

Som kommende såvel som nuværende boligejere kan det være relevant løbende at blive opdateret med ny viden. Går du med tanker om at foretage din første boliginvestering, vil det formentlig være hele den proces, du vil være mest interesseret i. Hvis du allerede har en bolig, kan det derimod være interessant at lære mere om, hvordan du vedligeholder boligen, hvordan du slipper for bestemte skader, eller hvad du gør, hvis de opstår. Sådanne boligrelaterede emne tager Dansk Boligforsikring op på diverse platforme og sider, som de administrerer. De er at finde på flere sociale kanaler – blandt andet Facebook, LinkedIn, WordPress og Crunchbase. Hvis du følger med der, vil du opdage, at der jævnligt postes indhold, som kan bruges til at blive klogere. Også på hjemmesiden har selskabet en nyhedsside, hvor der udarbejdes længere artikler med forskellige vinkler. Her kan du eksempelvis også finde en FAQ-side med spørgsmål og svar, der omhandler ejerskifteforsikring, sælgeransvarsforsikring samt en guide til boligkøb.

Det er vigtigt for Dansk Boligforsikring, at de besøgende kan finde indhold, som de rent faktisk finder brugbart. Der er altså fokus på at skabe værdi via indholdet. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til boligen, kan du med fordel tage en tur rundt på hjemmesiden eller de sociale kanaler for at se, om du kan finde svar. Ellers er de altid til rådighed, hvis du har specifikke forespørgsler eller spørgsmål til forsikringsprodukterne.

Dansk Boligforsikring – Én af landets største

Dansk Boligforsikring er en af landets største forsikringsselskaber, når det kommer til ejerskifteforsikringer. I 2022 har selskabet for tredje år i træk haft en stærk økonomisk præstation på trods af, at 2022 var et år på boligmarkedet fyldt med prisfald, længere salgstid og stigende renter. Selvom Dansk Boligforsikring har generet et større overskud i 2022, svarer det kun til halvdelen af resultatet fra 2021, hvor boligmarkedet slog den ene rekord efter den anden.

Salget af ejerskifteforsikringer går nogenlunde parallelt med hushandlerne, hvilket giver god mening. Jo flere mennesker, der investerer i en bolig, jo flere vil få brug for en form for boligforsikring – herunder en ejerskifteforsikring. Den fortsatte vækstperiode, der præger boligmarkedet, har også positiv indvirkning på antallet af nytegninger på ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer.

Du kan også finde Dansk Boligforsikring på YouTube – her finder du gode råd til alt, der vedrører boligen og en masse information om ejerskifteforsikringer.

Video 1: Dansk Boligforsikring og ejerskifteforsikringer

Video 2: Dansk Boligforsikring og sælgeransvarsforsikringer

Video 3: Dansk Boligforsikring – tre gode råd til boligkøbet

 

Adresse

Adresse:

Kanalstræde 10, 1. 4300 Holbæk

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08.30-16.00

Tirsdag

08.30-16.00

Onsdag

08.30-16.00

Torsdag

08.30-16.00

Fredag

08.30-15.30

Lørdag

-

Søndag

-