Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dansk Boligforsikring
titleName

Dansk Boligforsikring

Hos Danks Boligforsikring oplever vi ofte en bred misforståelse blandt huskøbere, at en ejerskifteforsikring er en standardforsikring. Derfor møder vi mange gange spørgsmålet “er det ikke lige meget, hvilken ejerskifteforsikring vi vælger?” Men, nej. Der er på ingen måde lige meget. Alle ejerskifteforsikringer dækker ikke det samme, selvom de følger samme lov. Derfor risikerer man som huskøber flere faldgrupper, når man skal vælge blandt det store udbud af ejerskifteforsikringer.

Som huskøber bør du altid forlange at kunne sige ja til:

  • at forsikringsselskabet bor i Danmark
  • At de er medlem af den Danske Garantifond
  • At de er medlem af brancheforeningen Forsikring og Pension.

Det er vigtigt at vælge din ejerskifteforiskring omhyggeligt, da et forkert valg kan føre til retsager, som gennemføres i udlandet, hvor man står helt uden dækning, såfremt forsikringsselskabet giver op og går konkurs.

Oftest løber en ejerskifteforsikring i fem eller hele 10 år. Men for en huskøber er det essentielt, at man kan stole på, at erstatningen er til rådighed, hvis man en dag i fremtiden skulle få brug for den. Derfor er både Finanstilsynet og Garantifondens grundige kontrol af de danske forsikringsselskaber yderst vigtig.

Garantifonden udbetaler den erstatning, som huskøberen er berettiget til, i tilfældet af forsikringsselskabet går konkurs. Udenlandske forsikringsselskaber er som udgangspunkt ikke medlem af Garantifonden, hvorfor der ikke kan stillet samme sikkerhed.

Hos Dansk Boligforsikring står vi klar, når du har brug for hjælp til huskøb eller -salg. Vi hjælper med landets bedste ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer, så du og din familie er dækket, hvis oversete udgifter eller forkerte el-installationer viser sig efter, I har købt drømmeboligen.

Med en basis ejerskifteforsikring er du dækket, når uheldet er ude. Den løber over fem år og dækker i tilfælde af, at du finder skader på boligen, som ikker er nævnt i tilstandsrapporten, og som har betydelig betydning for boligens funktion.

Syntes du at fem år er for lidt, så kan du forlænge ændre til en udvidet ejerskifteforsikring, der løber over 10 år. Med en udvidet ejerskifteforsikring er du bredere dækket end med den lovpligtige forsikring. Skulle du opdage skader på badeværelset, ulovlige el- eller vvs-installationer eller forurening, så er du dækket op til 250.000 kr.

Det er muligt at starte med en basis ejerskifteforsikring og så forlænge til en udvidet ejerskifteforsikring. Dog glemmer mange at forlænge, inden forsirkingen udløber. Derfor anbefales det, at du tegner en udvidte ejerskifteforsikring med det samme, så du er fri for at spekulerer over din ejerskifteforsikring.

Vi har siden 2001 hjulpet flere tusinde danskere med at sove trygt om natten, når bolighandlen var gennemført. Det er vi stolte af, og det fortsætter vi mange år fremover. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Dansk Boligforsikring kan hjælpe dig, så udfyld en tilbudsanmodning inde på vores hjemmeside, og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med tre uforpligtende tilbud på både basis- og udvidet ejerskifteforsikring fordelt over fem år 10 år med varienrende selvrisiko.

Over 15.000 danskere har tegnet forsikring hos Dansk Boligforsikring, og vi er stolte over at være Danmarks førende på området. Læs mere om Dansk Boligforsikring her eller følg os på:

Proff

Du kan også læse mere om vores forsikringer. Læs om

Ejerskifteforsikring

sælgeransvarsforsikring

Willis

Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige forsikringer, vi tilbyder, kan du se vores video om ejerskifteforsikring her eller læse mere om os på findforsikring.dk.

 

Adresse

Adresse:

Bysøplads

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09-16

Tirsdag

09-16

Onsdag

09-16

Torsdag

09-16

Fredag

09-16

Lørdag

-

Søndag

-