Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Dam og Hovgaard A/S
titleName

Dam og Hovgaard A/S

VVS Arbejde

Dam & Hovgaard er i dag et selskab med over 20 medarbejdere, som hver især råder over en bred vifte af kompetencer inden for vvs-arbejde og blikkenslager-arbejde. De brede kompetencer betyder at Dam & Hovgaard kan håndtere større projekter end før 2011.

Den større stab af medarbejdere betyder også at vi ikke går på kompromis med kundeservice. Du får altid en fast kontaktperson, så der er styr på det arbejde du får lavet af os. Dermed kan du altid ringe til din kontaktperson, som vil kunne svare på dine spørgsmål til din sag.

Varmepumper

I 2022 er varmepumper populære som aldrig før. De stigende gaspriser og usikkerhed om fremtiden gør det svært at spå om prisen på fx gas bliver dyrere.

Udover behovet for billigere energi, fylder klimaet mere og mere. Her giver luft til vand varmepumper ikke blot en stor besparelse på varmeregningerne, man udnytter også energien fra den omgivende luft optimalt og man kan med fordel sammenkoble solcelleanlæg med varmepumpesystemet.

Læs mere her: https://www.dogh.dk/varmepumper/

Jordvarme

Dam & Hovgaard er specialiseret i jordvarmeanlæg og kan derfor hjælpe med rådgivning herom og naturligvis montere jordvarme. Fordelene ved jordvarme er følgelig mange, men i en kombination med solcelleanlæg, kan en energineutral løsning laves.

Hvis du ønsker en specialist i VVS og varmepumper, så tag et kig på Dam & Hovgaards hjemmeside www.dogh.dk, hvor du også kan se de øvrige ydelser vi tilbyder.

Adresse

Adresse:

Skyttevej 11B 7800 Skive

Telefon:
Email:

-

Åbningstider

Mandag

07:00 - 16:00

Tirsdag

07:00 - 16:00

Onsdag

07:00 - 16:00

Torsdag

07:00 - 16:00

Fredag

07:00 - 15:00

Lørdag

-

Søndag

-