Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
CS-Citystillads
titleName

CS-Citystillads

CS-Citystilladser

Opsætning af stillads Ålborg, Århus og resten af landet

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige stilladser, samt opsætning til alle typer opgaver. Vi opsætter blandt andet følgende stilladstyper: murerstilladser, facadestilladser, stilladsoverdækninger, rullestillads m.fl..

Vi udfører primært stilladsarbejde i Aarhus, Ålborg samt Øst- og Nordjylland, men løser også opgaver i resten af landet.

Under menupunktet Service kan du læse mere om vores forskellige typer af produkter og hvilke løsninger vi tilbyder inden for stilladsarbejde.

Kontakt os på telefon 86 24 95 11 og hør mere om vores ydelser.

Mere end 10 års erfaring

Vi har siden 2004 tilbudt professionel stilladsopsætning og -udlejning til erhverv og industri. Som stilladsfirma har vi hjemme i Ålborg og Højbjerg, herfra betjener vi kunder i hele Jylland.

Når du vælger en stilladsopsætning hos os, får du et produkt, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi er en fleksibel virksomhed, der leverer stilladsløsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Sikkerheden i top

Vi sikrer at sikkerheden er i top ved jeres byggeprojekt. Bl.a. har vi et stort udvalg af hejseudstyr til stilladser. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Få et tilbud her

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud på stillads i Øst- og Nordjylland, så kontakt os på telefon 86 24 95 11 eller send en e-mail til [email protected]. Hos os får du den bedste og mest professionelle vejledning omkring stilladser og stilladsarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Adresse:

Dall Møllevej 25 9230 Svenstrup J, Aalborg

Telefon:

-

Email:

-