Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
CityPuds
titleName

CityPuds

CityPuds er en vinduespudser virksomhed, der servicerer hele Sjælland og de ydre bydele siden 2011. Vi er Sjællands bedste rengøringsspecialister. Vores professionelle personale af vinduespudser er uddannet til at levere den sikreste og mest omkostningseffektive metode til vinduesrensning og pudsning for at sikre den højeste kvalitet af service mulig for alle, både for kommercielle og private rengøringsbehov. Vi leverer tjenester til bygningsledere, facilitetsstyringsfirmaer, detailforretninger, gallerier, entreprenører, arkitekter, ejere og lejere.

Her er en liste over de byer vi særligt servicere:

Vores personale er dygtigt uddannet i bådvinderstolen, bælte- og stigearbejdet, og vores lift er i stand til professionelt at rengøre dem, der er svære at nå eller faste vinduer i øverste etage. CityPuds giver også fjernelse af hårde vandpletter, mineralaflejringer og konstruktionsrester.

 

CityPuds giver et gratis estimat med en inspektion på stedet og tilbyder forskellige muligheder for vinduespudsningstjenester. Forslag vil blive sendt eller faxet på en rettidig måde. Henvisninger gives med glæde efter anmodning.

Adresse

Adresse:

Svendsgade 15c

Telefon:

Åbningstider

Mandag

07-17

Tirsdag

07-17

Onsdag

07-17

Torsdag

07-17

Fredag

07-17

Lørdag

-

Søndag

-