Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Chrisholm

Chrisholm

Hos Chrisholm hjælper vi dig med at få en stærk profil. Vi har specialiseret os i totalløsninger til lille og mellemstore virksomheder.

Hos Chrisholm kan du finde et arbejds, profiltøj og sportstøj som du kan få med og uden broderi. Derudover producerer vi skilte, banner, folie m.m., hvor vi gerne hjælper med grafisk design.

Vores ydelser

  • Ønsker du et nyt skilt til din virksomhed eller en opfriskning af den gamle, kan Chrisholm hjælpe dig. Vi forstår at skabe synlighed og lokke kunderne til.
  • Leder du efter arbejdstøj, der skaber synlighed til virksomhed, så tilbyder vi hos Chrisholm profil- og arbejdstøj, der udstråler din virksomheds ambitioner.
  • Vi laver grafisk design, der primært har til formål at skabe synlighed og opmærksomhed omkring det enkelte firma eller brandet.
  • Bilreklamer er noget vi er specialiseret i, og noget der reklamemæssigt virker, da potienelle kunder kan spotte dig overalt.
  • Selvklæbende folie som både kan bruges indenfor og udenfor. Du vælger selv om det skal være med eller uden print og, hvilken størrelse det skal have.
  • Skal du bruge en banner eller lignende, så tilbyder Chrisholm storformat print til alle formål.
  • Vi hjælper til at styrke virksomheders profil med print og brodering på tøj. Det forstærker kundernes opfattelse af din virksomhed.

 

Kontakt os

Er du interesseret i en totalløsning eller en af de øvrige løsninger, så tøv ikke med at kontakte Chrisholm på tlf. 66 15 42 14 for et uforpligtende tilbud.

Adresse

Adresse:

Stærmosegårdvej 14, 5230 Odense M

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:30-16:00

Tirsdag

08:30-16:00

Onsdag

08:30-16:00

Torsdag

08:30-16:00

Fredag

08:30-15:00

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET