Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
CarPerformance.dk
titleName

CarPerformance.dk

Car Performance er en virksomhed der specialiserer sig i flexleasing af biler. Ligemeget om det er Mercedes, BMW, Ferrari, Skoda eller lign., så skal Car Performance nok hjælpe dig igennem det hele.

Det kan være lidt af en jungel at navigere rundt i flexleasing verdenen, for hvad er det bedste for netop dig? Er det splitleasing, flexleasing, eller erhvervsleasing, hvis du kontakter Car Performance, så finder de den helt rigtige løsning.

Kvalitet og god service er noget som Car Performance har ekstrem stor fokus på og de går hele vejen for at gøre sine kunder tilfredse – her er der tilfredshedsgaranti.

Skal du have importeret din næste bil?
Har du fundet en bil i tyskland eller i et andet land, så har Car Performance og specialiseret sig i at importere biler til Danmark, så du ikke skal røre en finger. Du skal faktisk bare pege på den bil som du ønsker eller drømmer om og hjælper Car Performance dig med at gør din drøm til virkelighed.

Christian Koldt er manden bag Car Performance, har mange års erfaring og er et kendt ansigt i bil branchen, derudover sidder et stort team af rådgivere der er klar til at hjælpe dig med at finde drømmebilen til den helt rigtige pris.

Adresse

Adresse:

Sundkrogsgade 23

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

09:00-17:30

Tirsdag

09:00-17:30

Onsdag

09:00-17:30

Torsdag

09:00-17:30

Fredag

09:00-17:30

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Efter aftale