Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Byg AGX
titleName

Byg AGX

Loading…

Hos AGX Byg udfører vi alle former for murer-, fuge- og betonarbejde samt ombygninger og renoveringer. Vi kan også hjælpe med udbedring af sokkel- og sætningsskader.

Desuden er vi eksperter inden for radonsikring og skimmelsanering, bekæmpelse af fugtproblemer samt små og store ventilationsopgaver. F.eks. kan vi installere Duka/Pico-enkeltrumsventilation med varmegenvinding til under 10.000 kroner.

AGX Byg er ejet af AGX ApS, som favner bredt indenfor indeklima, håndværksydelser og rådgivning. AGX ejer også AGX Lab (laboratorieanalyser til indeklima) og AGX Radon (sælger test og udfører radonmåling).

Vores medarbejdere er højt uddannede inden for hver deres felt og har mange års erfaring. Rådgivende/udførende medarbejdere følger markedet tæt og holder sig ajour med den nyeste viden. De tager derfor mindst ét ekstra kursus om året.

Vi arbejder ikke på akkord. I stedet får medarbejderne den nødvendige tid for at kunne udføre arbejdet bedst muligt. Alligevel sørger vi altid for at overholde det aftalte omkring betingelser og leveringstider. Vi sætter nemlig en ære i at yde den bedste service og højeste kvalitet.

AGX har selvfølgelig alle lovpligtige certifikater. Vi benytter kun de bedste materialer, det bedste værktøj og de bedste test.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller hvis du har spørgsmål.

Vi er omfattet af Byg Garanti

AGX Byg er medlem af Dansk Byggeri. Derfor kan vi give Byg Garanti på samtlige opgaver.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:
Email:

Åbningstider

Mandag

8.30-16.00

Tirsdag

8.30-16.00

Onsdag

8.30-16.00

Torsdag

8.30-16.00

Fredag

8.30-16.00

Lørdag

-

Søndag

-