Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
BR Offset- Dit nye trykkeri
titleName

BR Offset- Dit nye trykkeri

Trykkeri

BR Offset er et trykkeri med fokus på gennemsigtighed, personlige relationer og godt håndværk. Vi tilbyder tryksager i alle afskygninger, grafisk design og dropshippingaftaler til plakat webshops. Vi er et alsidigt trykkeri, der tilbyder særligt plakat webshops favorable priser og vilkår ved at handle med os.

Vi er et trykkeri, der lever print i højeste kvalitet som både offset- og digitaltryk. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, ligesom du ikke gør.

Bestil tryksager fra dit trykkeri online

Bestil dine tryksager og lad os om at producere, pakke og sende alle dine printopgaver. Vi tilbyder gratis levering af enhver tryksag – hos os betaler du kun for dét, du bestiller. Det er nemt at bestille tryksager i vores online trykkeri, som giver et simpelt overblik og gennemsigtige priser, så du uden at få rynker i panden kan bestille jeres reklamematerialer.

Har du brug for hjælp til grafisk design og opsætning af layout? Intet problem. Vi har inhouse grafikere, der sidder klar til at varetage dine grafiske opgaver så du er sikret korrekte og professionelle trykfiler der giver optimale tryksager. Vi hjælper udover grafisk opsætning også til, hvis du har brug for tekster der sælger og fanger.

Velkommen til dit nye online trykkeri. Vi gør det nemmere, hurtige og billigere.

 

Adresse

Adresse:

Svendborgvej 226

Telefon:
Email:

-

Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

10-18

Tirsdag

10-18

Onsdag

10-18

Torsdag

10-18

Fredag

10-18

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket