Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bow Tie Productions
titleName

Bow Tie Productions

Bow Tie Productions er et kreativt produktionsselskab, der blev grundlagt i 2019 og er resultatet af to gode venners drøm om at gøre tingene sammen og i fællesskab føre egne visioner og idéer ud i livet.

Med mange års erfaring fra den danske tv- og produktionsbranche i rygsækken, har vi med Bow Tie Productions skabt de perfekte rammer til rigtigt at udfolde os.

Det er her, hvor vi har muligheden for at være med hele vejen – lige fra den kreative udviklingsproces til den sidste finish, inden produktionen afleveres til kunden. Og det er den proces, vi brænder allermest for!

Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste freelancere inden for deres felt, når vi skal sætte det mest kompetente hold til en videoproduktion. Derfor kan du være sikker på, at vi gør vores absolut ypperste for at producere og levere det bedste mulige produkt til dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvad det er vi kan og hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed, er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores kartotek af forskellige videoproduktioner lige her → CASES!

Adresse

Adresse:

Bispeengen 20F

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

9-17

Tirsdag

9-17

Onsdag

9-17

Torsdag

9-17

Fredag

9-17

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket