Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bostedet Vendelbo
titleName

Bostedet Vendelbo

Bostedet Vendelbo der ligger i det smukke Vendelbo i Nordjylland, hvor de dejlige naturlige omgivelser er med til at skave de bedste rammer omkring opholdet. Bostedet er et behandlings-, udviklings-, og botilbud for voksne med psykiske lidelser. Der er mange forskellige typer af lidelser, der bliver behandlet her, blandt andet bliver der behandlet for PTSD, borderline, skizofreni og lignende. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger og ydelser de tilbyder her.

Der er tilknyttet en lang række ansatte, der har forskellige baggrunde og derfor i fællesskab, kan sammensætte den bedste behandling. Der er alt fra psykiatere, pædagoger og social og sundhedsassistenter til ergoterapeuter og sygeplejersker. Alle nogen der er der for at sikre, at beboerne er i de absolut hænder, i den tid de residere på stedet.

Der er pladser til at der kan bo 10 af gangen i Bostedet Vendelbo, mens der i den mindre afdeling Bostedet Vendelbo Vest er plads til 5 beboere. På hjemmesiden kan man altid se om der er ledige pladser.

 

Adresse

Adresse:

Sdr. Vråvej 46 9760 Vrå

Telefon: