Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bomae – Købermægler | Køberrådgivning
titleName

Bomae – Købermægler | Køberrådgivning

Vi gør op med en forældet tanke
Bomae er Danmarks eneste køberrådgiver som kan hjælpe dig hele vejen igennem dit boligkøb. Det betyder at du kan har ét sted at gå til når du skal sikrer drømmeboligen. Vores købermægler kigger på jeres kommende drømmebolig og vurderer sammen med dig, om det er en god investering og om det lever op til dine ønsker og behov. Hvor vores finansielle rådgiver, rådgiver dig omkring jeres finansiering og indhenter tilbud fra jeres egen bank samt 3 andre.

Den rigtige pris og de rigtige vilkår
Når jeres drømmebolig er fundet, så vil vores rådgiver forhandle med ejendomsmægleren og bankrådgiveren, så du får din drømmebolig på de rigtige vilkår og til den rigtige pris. På den måde står du ikke alene og du lader professionelle rådgiver forhandle med modparten, som ligeledes har ansat en professionel i form af en ejendomsmægler, til at sælge deres bolig.

Mere end besparelse – tryghed og overblik
Den største fordel ved at bruge køberrådgivning, udover besparelsen, er selvfølgelig trygheden og overblikket du vil opleve ved, at have professionelle rådgiver til at klare købet. Du vil altså kun skulle fokuserer på at finde din drømmebolig og drømme om hvordan den skal indrettes, så klarer vi resten. Vores køberrådgivning dækker København og Sjælland hvor vi dagligt handler boliger, hvorfor vi har et dybdegående kendskab til markedet.

Adresse

Adresse:

Vesterbrogade 149

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

8:30-18:30

Tirsdag

8:30-18:30

Onsdag

8:30-18:30

Torsdag

8:30-18:30

Fredag

8:30-18:30

Lørdag

8:30-18:30

Søndag

8:30-18:30