Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
BIBUS SINDBY A/S

BIBUS SINDBY (Tidligere A/S H. Sindby & Co.) er et solidt og velkonsolideret import- og handelsfirma, med over 100 års ekspertise bygget op omkring indkøb og udvikling af kvalitetsprodukter, specielt rettet mod vores to største kundegrupper; industri- og autobrancherne. Grundlagt 1918 med fokus på motorbranchen voksede virksomheden hastigt, hvor BIBUS SINDBY nu råder over et sortimentet som omfatter 25.000 enheder indenfor kemiske og tekniske produkter.

Vi lagerfører og får produceret kvalitetsprodukter som Gasfjedre samt fører et stort udvalg gummiprodukter samt hardware & beslag, til at løse alle mulige reparations- & konstruktionsopgaver. I dag servicere vi også autobranchen med et stort udvalg af håndværktøj, luftværktøj, opretterværktøj & svejseudstyr, der kommer fra nogle af de mest kvalitetsbevidste leverandører i Europa.

Vi sørger for at vores specialister har den største ekspertise for deres produktgrupper, der sikrer at vi kan rådgive i alle situationer. Og gennem vores innovative tilgang til produktion, udvikling og anskaffelse af de rette artikler, kan vi dække både vores kunders aktuelle behov men også de kommende.

Så har du brug for et specifikt produkt eller brug for rådgivning til komponenter til din konstruktion, så vil du altid have BIBUS SINDBY ved hånden til at hjælpe dig.

Adresse

Adresse:

Edisonvej 11

Telefon:
Email:

-

Åbningstider

Mandag

08-16

Tirsdag

08-16

Onsdag

08-16

Torsdag

08-16

Fredag

08-15

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket