Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Benja

Benja.nu er drevet af en psykoterapeut beliggende i Roskilde, og tilbyder en række terapeutiske ydelser med fokus på nærvær og personlig udvikling. Klienter kan søge hjælp til en række udfordringer såsom angst, stress, livskriser, samt modtage coaching, familievejledning og deltage i forskellige terapeutiske forløb for børn og unge.

Den terapeutiske praksis er præget af en atmosfære af ro, nærvær og rum til at udfolde tanker og bekymringer. Der lægges vægt på at hjælpe klienterne til at finde og udnytte deres egne ressourcer, og der arbejdes med at udfolde forskellige perspektiver for at skabe dybere mening og forståelse.

Benja.nu drives af en erfaren terapeut med over 20 års erfaring inden for arbejde med børn, unge og voksne. Ud over terapeutisk arbejde tilbydes også supervision og konsulentydelser inden for skoler, institutioner og professionshøjskoler.

Klienterne fremhæver terapeutens faglige kompetence, nærvær og evne til at skabe tryghed og forståelse. Der er også positive tilbagemeldinger fra forældre, der har oplevet positive forandringer hos deres børn efter forløb hos Benja.nu.

Kontaktinformation: Adresse: Frederiksborgvej 17A, 4000 Roskilde Telefon: 20 31 32 22 E-mail: [email protected]

Åbningstider: Hverdage fra kl. 07.30 – 17.00 Telefontid: Alle hverdage kl. 07.30 – 19.00

For yderligere information eller for at tage kontakt, kan du besøge Benja.nus hjemmeside.

Adresse

Adresse:

Frederiksborgvej 17A, 4000 Roskilde

Telefon: